Zoeken naar zaalverhuur houten

 
zaalverhuur houten
Zaalverhuur Houten Voor iedere gelegenheid.
Het aanbod is veelzijdig en zo is er dus voor iedereen wel een geschikte locatie te vinden. Gebruik de filters aan de linkerkant om de zoekresultaten te verfijnen naar uw wensen. Zaalverhuur in Houten, laat u verrassen door de bijzondere locaties!
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur in Houten nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Houten. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Houten? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
wasdroger
Zaalverhuur de Wiese schalkwijk.
Voor gezelschappen met meer dan 100 personen. De zaal is voorzien van een podium en een uitstekende geluidsinstallatie. De indeling van de zaal wordt in onderling overleg bepaald en indien gewenst kunnen delen worden afgeschermd. Zaalverhuur per dagdeel Aantal m2 prijs Aantal personen.
hondenslaapzak
Sociaal Cultureel Centrum De Grund Burgers / Cultuur en Vrije tijd Gemeente Houten.
3991 DX HOUTEN. Sociaal Cultureel Centrum de Grund beschikt over verschillende zalen die gehuurd kunnen worden voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, vergaderingen, cursus. Het is niet mogelijk een verjaardags feest te vieren in de Grund. Wilt u één van de ruimtes reserveren?
e sigaret
Restaurant De Engel Zaalhuur.
Zaalhuur tarieven zijn exclusief BTW en gebruik audiovisuele middelen. Bovenstaande zaalprijzen gelden uitsluitend in combinatie met afname van een arrangement of catering. Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca UVH van toepassing. Restaurant de Engel Houten. Neem contact op info@deengel.nl.
vergader
De Roskam Houten ZALEN.
Bedrijf opti o neel Bedrijf invoeren. Datum en tijd indien bekend Bijv. 16 juni 2015, van 14 tot 18 uur. Er is een fout opgetreden in de server. Opmerkingen: Bericht invoeren. Telefoon: Telefoonnummer invoeren. Plein 25 3991 DL Houten 030 637 12 54 info@deroskam.com.
houten
Zaalverhuurder in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist zaalverhuur-info.nl.
Zaalverhuur Houten/KNMvD Houten. Het Wapen Van Werkhoven Werkhoven. In de omgeving binnen 5 km. Vergadercentrum Hoenderdaal Driebergen-Rijsenburg. Vergadercentrum Hoenderdaal maakt deel uit van een multifunctioneel sport en recreatiecentrum. De combinatie met binnen en buitensportvoorzieningen maken het centrum de. Zaalverhuur Groenesteijn Utrecht.
houten
De Lichtboog: Veelgestelde vragen: Het gebouw: Zaal huren.
Wij toetsen de verhuur aan externe partijen aan de richtlijnen van de gemeente Houten aangaande de huidige bestemming en behouden ons het recht voor om verzoeken tot zaalhuur op basis van de aard van de activiteit al dan niet te honoreren.
houten
Zaalverhuur Houten De Telefoongids.
Zaalverhuur in Houten. Restaurant De Engel. Burgemeester Wallerweg 2, 3991DM, Houten. Met een knusse bar, á la carte restaurant en diverse zalen 15-400 personen hebben wij alle faciliteiten in huis om uw feestavond tot een onvergetelijke belevenis t Lees meer.

Contacteer ons