Resultaten voor zaaltje huren rotterdam ijsselmonde

 
zaaltje huren rotterdam ijsselmonde
Zaalverhuur.
Voor vergaderingen presentaties, bijeenkomst, training of een klein feest kunt u onze zaal huren. De zaal in gebouw de Ooievaar ligt op de rand van Rotterdam IJsselmonde. Hier kunt u in alle rust overleggen, brainstormen en trainingen houden, ook is er de gelegenheid om buiten even te ontspannen.
zaalverhuur rotterdam
De" Magneet."
Voor prijsopgave van zaalhuur en al onze mogelijkheden gebaseerd op uw Specifieke wensen, kunt U altijd vrijblijvend kontakt met ons opnemen. Ook bent U van Harte Welkom om de Zalen te komen bekijken. Welkom bij Verenigingsgebouw De" Magneet" De" Magneet" De" Magneet" Cranendonkweg 40 3077LA Rotterdam Tel: 010 4827401 e-mail: Brokkie38@hotmail.com.
wasmachine
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Rotterdam IJsselmonde!
Zaaltje huren in Rotterdam IJsselmonde. Aantal zalen gevonden: 1. MOND brasserie evenementen. 3078 AK Rotterdam IJsselmonde. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
hondenslaapzak
Zaal huren Rotterdam IJsselmonde Feestzaal huren MOND brasserie evenementen Rotterdam IJsselmonde.
MOND brasserie evenementen. 3078 AK Rotterdam IJsselmonde. Naar de website! Waardeer dit zaaltje.: Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
e sigaret schadelijk
Zaalverhuur? Huur een zaal bij t Manneke Unieke locatie.
Midden in het groen, maar toch vlakbij Rotterdam, Delft en Zoetermeer vindt u t Manneke. Deze prachtig verbouwde boerderij is landelijk gelegen waardoor u meteen het buitenleven ervaart. Het is de perfecte locatie om een zaal te huren met complete verzorging dus inclusief drank, bediening en eventuele hapjes of diner voor een inspirerende bijeenkomst of een compleet verzorgd feest.
woonboerderij
Zaalhuur Speeltuin Kreekhuizen.
Het volledige bedrag moet tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst worden afgerekend. Voor informatie over beschikbaarheid/boekingen of overige vragen kunt u langs gaan bij de speeltuin of contact opnemen met de beheerder van de speeltuin via het algemene telefoonnummer: 010-4828073.
Feestje/Verhuur Speeltuin De-Torteltuin.
Om overlast in onze buurt te vermijden, graag uw auto parkeren bij sportcentrum de Wilgenring. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de speeltuin, en u doet onze buren hier een groot plezier mee. Navigatie Adres: Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Dit bedrag van de borg wordt direct bij reservering berekend. Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt.

Cuzina is de keuken van Stichting Rotterdam Kookt, een leer/werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze keuken bereiden wij voor jou een smeltkroes van vele verschillende culturen. Je kunt bij ons terecht voor de wereldkeuken catering van Arabische keuken tot Japans. Wilt u liever zelf aan de slag? Dan hebben wij voor een breed aanbod van kookworkshops, voor zowel beginners als gevorderden. Wij hebben twee zalen die je kunt huren voor feesten of voor vergaderingen en trainingen en natuurlijk kunnen we daar heerlijke catering bij verzorgen!

Contacteer ons