Op zoek naar zaaltje huren ijsselstein?

 
zaaltje huren ijsselstein
Zaalverhuurder in IJsselstein, Nieuwegein en Vianen zaalverhuur-info.nl.
Welkom bij Wijkhuis De Steeg Bij Wijkhuis De Steeg kunt u een zaal huren voor vergaderingen, presentaties of andere activiteiten. Het wijkhuis beschikt over 4 zalen die. Bij Zalenverhuur Nieuwegein kunt u met kleine en grote groepen terecht. Wij bieden zalen aan voor cursussen, trainingen en vergaderingen. En bent u op zoek naar een. Gekfeest.nl Ijsselstein ut.
amsterdam zaalverhuur
Vergaderen, feesten of privé dineren bij Joris.
Meer informatie of een ruimte huren? Bel met 030 688 1321. Trouwen bij Joris. Wist je dat Joris ook een officiële trouwlocatie is? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. en we houden je op de hoogte. Bar Brasserie Joris. 3401 DL IJsselstein.
wasdroger
Bouwgein Zaalhuur.
Het is toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen er is geen catering. Bouwgein verwacht wel van de gebruikers dat de zalen opgeruimd en schoon worden achtergelaten en dat overlast voor de buurt voorkomen wordt zie voorwaarden. Vrijgezellenfeestjes en henna feestjes zijn helaas niet mogelijk op Bouwgein.
hondenslaapzak
Allesvan.nl IJsselstein: Zaal huren dat kan bij De Deel IJsselstein. Allesvan.nl IJsselstein: Zaal huren dat kan bij De Deel IJsselstein.
Zaal huren dat kan bij De Deel IJsselstein. Start Nieuws Zaal huren dat kan bij De Deel IJsselstein. IJsselstein Geplaatst 26 januari 2015. Vanaf 1 januari 2015 particulieren en bedrijven in de weekenden de zalen huren van De Deel IJsselstein en door de weeks blijft het zoals vanouds voor verenigingsactiviteiten.
beste e sigaret
Bar t Karrad Voorstraat 28 IJsselstein.
Verhuur zaaltje van cafe bar t Karrad. Naast cafe bar t Karrad, hebben wij een zaal om te huren voor feesten en partijen. Er hangt een gezellige en knusse sfeer, waar iedereen zijn of haar feest kan vieren. In de zaal kunnen maximaal 90 personen.
funda woonboerderij
KPJ De Deel Een plaats voor je vereniging.
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U weet dan snel of uw evenement een een passende locatie heeft! Nieuw logo KPJ de Deel. Nieuwe website KPJ de Deel. Volg en like ons op. KPJ De Deel. 3401 RA IJsselstein.
Feesten en partijen.
Geef je een feestje, bruiloft, receptie of zoek je een locatie voor een ander soort partij? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ons café grenst aan een sporthal en vergaderzaal, welke je. tevens kunt huren voor bijvoorbeeld workshops of andere bijeenkomsten.
Fulcotheater huren Fulcotheater.
Feestelijk uit in IJsselstein. 030 688 42 30 Search for: search. Informatie en reserveringen zalencentrum.: bel 030 688 42 30 of mail info@fulcotheater.nl. U kunt Fulcotheater ook zelf huren! Per dagdeel, per zaal, per combinatie van zalen en theatercafé en desgewenst inclusief alle technische faciliteiten en catering.
Zaalverhuur IJsselstein Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Wilt u een zaal huren in IJsselstein of omgeving voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, feestlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats: Selecteer een plaats.

Contacteer ons