Meer resultaten voor zaaltje huren harderwijk

 
zaaltje huren harderwijk
Zaalverhuurder in Ermelo, Harderwijk en Putten zaalverhuur-info.nl.
Heeft u een verjaardag, bruiloft, reünie, bedrijfsfeestje, familiedag, jubileum of pensioenfeest te vieren? Zaaltje Horst is er voor al uw feesten en partijen! De Dialoog Ermelo. Sociaal Cultureel Centrum De Dialoog, Beschikbaarheid van 10 zalen, waaronder een Theaterzaal. U kunt bij ons terecht voor kleine vergaderingen tot grote congressen. Vergaderen op een boerderij midden in de natuur? Hier op de Veldhoef hebben wij een prachtige skybox compleet ingericht als skihut. Deze skybox is voorzien van Airco., Partycentrum Slenkenhorst" Harderwijk.
zaaltje
Zalenverhuur De Zin Harderwijk.
Centrum De Zin organiseert ontmoetingen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, kunst muziek, filosofie, natuurlijke gezondheid, duurzaamheid en niet in de laatste plaats voor de ontmoeting zélf. De bijeenkomsten worden georganiseerd door vrijwilligers en de leden. 2018 De Zin Harderwijk.
koelkast
www.buurthuisdetweeling.nl.
hondenslaapzak
Zaalverhuur Harderwijk Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Harderwijk vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Harderwijk gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industrile locatie tot een monumentaal pand.
sigaret
Multifunctioneel zalen en vergadercentrum de Roef te Harderwijk Zaalverhuur.
Uiteraard is het ook mogelijk de gehele Roef te huren voor grootschalige activiteiten. Opstellingen worden aan uw wensen aangepast. Het ontbreekt De Roef niet aan vergaderhulpmiddelen. Faciliteiten variërend van uitgebreide disco-verlichting tot een internet aansluiting behoren tot de mogelijkheden. Multifunctioneel zalen en vergadercentrum de" Roef" te Harderwijk.
woonboerderij kopen
Kerkelijk Centrum de RegenboogZaalverhuur Harderwijk Kerkelijk Centrum de Regenboog.
Bij ons kunt u met al uw bezoekers gemakkelijk terecht. Zalen huren harderwijk. Ook kunt u gemakkelijk meerdere zalen huren of voor een langere periode. Ook heeft u de mogelijkheid om zalen te huren die voorzien zijn van een keuken.
Zaalverhuur Harderwijk De Telefoongids.
Tussen Stroe en Voorthuizen aan de rand van de uitgestrekte bossen van de veluwe, ligt een gezellige familiecamping, waar het wandelend of fietsend uitstekend vertoe Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 0342-442180 Toon nummer. 18 resultaten binnen een straal van Harderwijk. 2 resultaten in Harderwijk en omgeving. Strokelweg 2, 3847LR, Harderwijk.
Zaalverhuur Bowling Harderwijk.
Feestvieren wordt een beleving op deze mooie locatie. Of u nu op zoek bent naar een zaal voor uw vergadering, een plaats om uw receptie te organiseren of dé plek voor uw huwelijksfeest, bij Bowling Harderwijk bent u op het juiste adres.
De Kiekmure Dit is de site van de Kiekmure.
De Kiekmure beschikt over een mooi vormgegeven gebouw, met multifunctionele zalen. Kom in huiselijke sfeer mensen ontmoeten, de krant lezen, een hapje eten of een spelletje doen. U kunt genieten van een grote diversiteit aan drankjes aan de mooi vormgegeven bar.

Contacteer ons