Op zoek naar zaaltje huren den haag goedkoop?

 
zaaltje huren den haag goedkoop
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Een mooie gelegenheid om iets te vieren! partycentrum de rhijenhof vindt u in racket en fitnesscentrum de rhijenhof in den haag. Onze ruime, gezellige en sfeervol ingerichte partyzaal is uitermate geschikt voor uiteenlopende bedrijfsfeesten en partijen, vergaderingen en recepties. Daarnaast zijn wij een officiƫle. Party Centrum de Rhijenhof. Future Beatz Hi this is rndo. My music is future dance music. Zaal voor feest, vergadering, bingo, bridge, training Beste mensen, buurthuis heeft nog een leuk zaaltje te huur niet duur voor feestjes tot 80 man.
goedkope verhuizers den haag
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
te huren voor.: Een VvE vergadering. Heeft u vragen of een activiteit mogelijk is dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Om alles in goede orde te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld. Deze worden te samen met het huurcontract toegestuurd. Ook zijn deze regels terug te vinden in het gebouw. U kunt hiervoor contact opnemen met de beheerder en even kijken op de agenda pagina op deze site. Bekijk de foto's' van wijkcentrum Eltheto. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met.: Michel van Eijk. 070 356 1882. Azaleastraat 2, Den Haag.
zaalverhuur den haag
Zaalverhuur Pallas Athene: De goedkoopste zaal huren in Den Haag Pallas Athene.
wasmachine
Intac.nl.
De kosten voor het huren van de sociƫteit zijn 150, dit is inclusief het barpersoneel en schoonmaakkosten. Voor 150, heeft u dus een ideale en zeer goed bereikbare locatie aan de rand van hartje Den Haag. Neem gerust contact op met soco@intac.nl of bel naar 06 527 11 931.
sigaret
op zoek naar goedkope kleine zaal den haag Marokko Community.
2526 CM Den Haag. Nog een toevoeging det dank aan Nadoriaaa.: Yunus Emre islamitische basischool. bij de hoefkade in de buurt. let op: gymzaal en aula. dit dien je dus met decoratie om te toveren en het is maar tot 2300. Mooie decoratie is mooie zaal voor goedkoop.
woonboerderij kopen
Zaalverhuur Den Haag voor 20 tot 2000 personen.
De omgeving van Den Haag heeft ook op het gebied van feestzalen huren voldoende te bieden en we hopen dan ook dat ons overzicht je op weg gaat helpen bij het vinden van een feestzaal in Den Haag of omgeving.
Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag in Den Haag Feestzaal huren.
Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag. Leuk en goedkoop zaaltje voor kinderfeestje of 1e verjaardag? Leuk en betaalbaar zaaltje in den haag huren voor een kinderfeestje, eerste verjaardag, kraamfeestje, babyshower of een ander leuk kindvriendelijk partijtje? Dan bent u bij ons in goede handen!
Zaalverhuur Den Haag Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Den Haag wordt gemiddeld beoordeeld met een 6 door 2 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Den Haag!
Prins Hendrikstraat 35. 2518 HG Den Haag. 2512 EL Den Haag. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.

Contacteer ons