Zoeken naar zaalverhuur hilversum

 
zaalverhuur hilversum
Zalen Van der Valk Hotel Restaurant Hilversum De Witte Bergen A1.
Vergaderen, feesten en dineren. Huur een zaal in ons hotel voor uw vergadering, feest, diner of ander evenement. Door de centrale ligging tussen Hilversum en Laren, aan de A1 is ons hotel de ideale locatie. Vraag online een offerte aan.
zaalverhuur amsterdam
Parochie H. Vitus en H. Willibrord.
Voor meer informatie omtrent de verhuur kunt u contact opnemen met de beheerders van het Annagebouw: Michel en Catrien Besamusca 035-6230494 of 06-20406892 U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen: annagebouw@vitus.nl. Een uitgebreide verhuur agenda kunt u hier vinden.: Locatie: Google Maps. 23 november 2015. Clemens / H. Er zijn nu nog 3 bezoekers. di t/m vr 900: 1200.: 1211 NE Hilversum.
wasmachine
Zaal huren in hilversum Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Hilversum voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hilversum. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hilversum. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
hondenslaapzak
Grolsch Sportcafé, te Hilversum Zaalverhuur Hilversum. Vergaderruimte. Sportcafé.
Zaalverhuur voor al uw feesten en partijen. Vier jou feest in het Grolsch Sportcafé. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen catering en bar te verzorgen, zonder daar extra voor te hoeven betalen! Kies voor de Kale zaalhuur of een Arrangement!
e sigaret kopen
Evenementenlocatie Gooiland Flexibel Persoonlijk.
Wat is de beste weg naar onze locatie in Hilversum? Bereken uw route. Locatie Gooiland bevindt zich op loopafstand vanaf het centraal station van Hilversum.: Emmastraat 2, 1211NG Hilversum. Congreslocatie Midden Nederland. Evenementenlocatie Midden Nederland. Vergaderlocatie Midden Nederland. Zaalverhuur Midden Nederland.
woonboerderij te koop zuid holland
Zaalverhuurder in Gooise Meren, Hilversum en Wijdemeren zaalverhuur-info.nl.
Dans en Sport Studio Elena Hilversum. Dans en sport zalen TE HUUR 2 zalen: Ballet en dans zaal Sport of office zaal. Zaalverhuur Grolsch Sportcafé, te Hilversum Hilversum. Het Grolsch Sportcafe biedt een super mooie en trendy ruimte aan die perfect geschikt is voor: verjaardagen, recepties, kraamfeesten, bedrijfsborrels, examenfeesten.,
Zaalverhuur Danscentrum van Bommel De leukste dansschool van Hilversum.
Op zoek naar een geschikte en unieke locatie voor uw feest? Onze zaal is geschikt voor elk soort feest vanaf 70 tot 280 personen. Ook een workshop van 1 of 2 uur is een aanrader als onderdeel van een feestdag!
Zaalverhuur Midden Nederland Evenementenlocatie Gooiland.
Bel me terug. Zaalverhuur Midden Nederland. Onze locatie ligt in het midden van Hilversum en daarmee in het hartje van Midden Nederland. Wat onze locatie uniek maakt is dat wij gaan standaard vierkante ruimtes hebben, maar sfeervolle ruimtes met unieke vormen.
Zaal huren zaalverhuur in Hilversum De Smederij.
De fabriek en het terrein werd gekocht door de gemeente Hilversum, die het vanaf 1930 ging gebruiken als gemeentewerf. In die tijd groeide Hilversum explosief en de gemeente had ruimte nodig voor opslag en om de vuilniswagens, straatveegmachines, rioolzuigers etc te kunnen stallen en onderhouden.

Contacteer ons