Resultaten voor zaal huren rotterdam goedkoop

 
zaal huren rotterdam goedkoop
Zaalverhuur Rotterdam Speciale plek Restaurant De Tuin.
Voor iedere gelegenheid een passende zaal! Een zaal huren in Rotterdam voor een groepsdiner, trouwfeest of bedrijfsborrel? Zaalverhuur in Rotterdam. Tijd voor een feestje? Bij Restaurant De Tuin kunt u zalen huren die geschikt zijn voor allerlei feestelijke aangelegenheden. Van de verjaardag van uw moeder tot de afscheidsborrel van uw collega: bij De Tuin verhuren wij zalen op maat!
zaalverhuur rotterdam
Goedkope zaal regio Rotterdam! AUB help: Marokko Community.
2 zalen idd aparte zaal voor mannen. als je een optie hebt voor een goedkope zaalhuur dan hoor ik dat super graag! In Lage Zwaluwe 15 min van Rotterdam opent op 1 september Partycentrum de Zwaluw. Capaciteit van 350 man 3 zalen. Feestzaal Laaroussa is de goedkoopste zaal in rotterdam.
siemens
Zalen Centrum Djoj Rotterdam.
Festival Evenement Expo. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen. 2018 DJOJ All rights reserved. Intuïtie Persoonlijke kracht. Warrior of the Dance. Reis naar de rijkdom in je zelf.
hondenslaapzak
Mooie, rustige, betaalbare zaalruimte Rotterdam.
Het is beschikbaar voor verhuur op dagdeelbasis en bevat een grote zaal en daarnaast een paar kleinere zalen. De grotere zalen zijn apart te huur. Bereikbaarheid en ligging zaalruimte Rotterdam. Het Subudhuis is zeer goed bereikbaar per auto, trein en bus.
e sigaret kopen
Kleine zaal huren Rotterdam Unieke locatie t Manneke.
Laat u betoveren door deze unieke plek! Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een kleine zaal kaal te huren en zelf de catering te organiseren. Diverse kleine zalen in Rotterdam. Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam.
woonboerderij
Feestzaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten i. Feest zaal Larousa Rotterdam. Opzoek naar een betaalbare feest zaal in Rotterdam? Feestzaal Larousa is te huren voor bruiloften, geboortefeesten, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Zaal Beatrix wordt gebruikt voor uiteenlopende evenementen. Zakelijk worden onze ruimtes vaak gebruikt als vergaderruimte of voor recepties, maar ook voor een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of andere feestelijk gelegenheid. Particulieren gebruiken onze zalen vaak voor verjaardagsfeesten of als trouwlocatie. Dé feestzaal van Schiedam. Mensen uit DELFT / ZOETERMEER / VLAARDINGEN / MAASSLUIS / ROTTERDAM / BARENDRECHT / RIDDERKERK / ROZENBURG / SPIJKENISSE / HELLEVOETSLUIS.
Rotterdam Delfshaven Radar.
Wijk Geen voorkeur Delfshaven Mathenesse Tussendijken Schiemond Spangen Nieuwe Westen Rotterdam Overschie Oude Westen Geen voorkeur. Activiteiten Sociaal Cultureel Vergadering Cursus Sport Dansen Koken Muzikale oefenruimte Feestruimte Sociaal Cultureel. Aantal personen Geen voorkeur tot 12 tussen 13 en 25 tussen 26 en 50 tussen 51 en 70 tussen 71 en 100 meer dan 100 Geen voorkeur. tussen 13 en 25. tussen 26 en 50. tussen 51 en 70. tussen 71 en 100. meer dan 100. Oppervlakte Geen voorkeur klein kleiner dan 25m middel tussen 25m en 50m groot tussen 50m en 100m extra groot groter dan 100m Geen voorkeur. klein kleiner dan 25m. middel tussen 25m en 50m. groot tussen 50m en 100m. extra groot groter dan 100m. Extra opties Bereikbaar voor rolstoel? Catering Bereikbaar voor rolstoel? Aantal hits De hits zijn de ruimtes die voldoen aan alle door u gestelde criteria. Huis van de Wijk Post West. Ruimtes die voldoen aan uw voorkeuren.: Zonnezaal Aelbrecht Buitenhof Hofstede Vierambacht Muziekkelder Keuken Ontmoetingsruimte Oosterzee Vandenlinden zaal Tidemanzaal.
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Zoekresultaten 1-25 van 249. Zalen in Rotterdam voor feesten, recepties en borrels vindt u op Locaties.nl. Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden.

Contacteer ons