Resultaten voor klein zaaltje huren amsterdam

 
klein zaaltje huren amsterdam
Zaalhuur De Hallen Amsterdam.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zaalhuur binnen De Hallen Amsterdam. Een aantal van de gevestigde ondernemers verhuurt een deel van of zelfs zijn gehele ruimte aan derden. Bij de verschillende partijen is er volop ruimte aanwezig voor het organiseren van evenementen, congressen, lezingen, exposities, modeshows, beurzen en noem maar op. In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de verschillende partijen en de bijbehorende capaciteit per ruimte. Via de knop vraag informatie aan kun je rechtstreeks in contact treden met de desbetreffende partij of partijen. Het is mogelijk om dezelfde vraag bij verschillende partijen neer te leggen aangezien de ondernemers onderling ook samenwerken, waardoor het mogelijk is meerdere ruimtes op hetzelfde moment te huren.
wasmachine
DHZ Zaalverhuur.
Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat. Studentensociƫteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
hondenslaapzak
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
Onze trots zijn de zalen, groot en klein, het wezen van ons gebouw. Deze worden geprogrammeerd door ons eigen team, maar zijn voor evenementen te huur, desgewenst in combinatie met onze catering afdeling van het. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefoon met Q-Factory. info sheet 1 info sheet 2. Aftermovie van evenement. In deze aftermovie van een evenement in Q-Factory is goed te zien wat onder andere mogelijk is in onze zaal en in het pand. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam.
e
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
06-24998016 Toon nummer. Amstelveenseweg 266, 1075XV, Amsterdam. Macys is de ideale locatie om af te huren voor al uw besloten borrels, diners, huwelijken, feesten en partijen van 50 tot 400 personen. Macys is niet meer geope Lees meer. Beoordeel dit bedrijf.
penny board
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. Bar achterzaal van jazzcafe t geveltje, bloemgracht 170, in het centrum van amsterdam midden in de jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond. Er is een bar met aansluitend een feestzaal totaal max 110 genodigden geschikt voor.
woonboerderij te koop zuid holland
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Amsterdam!
Artis Party en Congrescentrum. Plantage Middenlaan 41/A. 1018 DC Amsterdam. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
Villa Mattern vergaderzalen Amsterdam Oost.
De perfecte ligging, de goede bereikbaarheid, de uitstekende verzorging, de huiselijke sfeer en de professionele faciliteiten maken elke bijeenkomst geslaagd. Inmiddels is Villa Mattern een evenementenlocatie. Wilt u een vergaderzaal huren in Amsterdam? Villa Mattern biedt unieke vergaderzalen in Amsterdam Oost.
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Marokko Community.
Wellantcollege Sloten Amsterdam. Jan van Zutphenstraat 60., tel: 020 619 02 55. Heb je ook enig idee hoe duur de zalen zijn? Ik heb weleens gehoord dat de El Amien school 500, vraagt. tel: 06 28377933. in geuzenveld/slotermeer 300., Citaat door AnIsi.: tel: 06 28377933. in geuzenveld/slotermeer 300., 300, voor de hele avond? En hoeveel mensen passen erin? Is het een mooi zaaltje of heb je er veel werk aan?
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht!

Contacteer ons