Resultaten voor goedkoop zaaltje huren haarlem

 
goedkoop zaaltje huren haarlem
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
feestlocatie haarlem
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem. Zowel de grote als kleine zaal zijn af te huren voor bruiloften, bedrijfsuitjes, vergaderingen, vrijgezellenfeesten, jubilea of promoties. Zijn we nog iets vergeten?
wasmachine
zaal huren haarlem storing haarlem zaal huren haarlem goedkoop.
zaal huren haarlem goedkoop. feestruimte huren haarlem. zaalruimte huren haarlem. zaaltje huren haarlem. de storing haarlem. Zaal huren in haarlem Zaalhuren.net. Een overzicht van alle zalen in Haarlem. Zaal huren in Haarlem. Een zaal huren in Haarlem voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft?
hondenslaapzak
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben, kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in, zoals zaalhuur, bediening, drankjes en eventueel gebak, warme en/of koude hapjes en buffetten. Op de volgende pagina worden er een aantal voorbeelden gegeven. U kunt kiezen om de consumpties per stuk te laten noteren. Als u hiervoor kiest, wordt er apart een zaalhuur berekend, de hoogte van het bedrag hangt af van het aantal personen en hoelang u gebruik wilt maken van de ruimte. De ruimte huren zonder arrangement en alles zelf regelen.
smoker
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
woonboerderij te huur
Patronaat Hét poppodium van Haarlem.
UITVERKOCHT: Patronaat presenteert UB40 in Philharmonie Haarlem 23 januari 2018. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in en ontvang per email ons maandprogramma en/of diverse nieuwsbrieven per genre. The World Can Wait Tour. Patronaat presenteert in Philharmonie Haarlem.
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Vind zaalverhuurders in uw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Haarlem. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Zaalverhuur.
Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementsprijs per persoon v.a. 1750, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 275, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen.

Contacteer ons