Meer resultaten voor zaalverhuur arnhem

 
zaalverhuur arnhem
banner.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuurder in Arnhem zaalverhuur-info.nl.
Multifunctioneel cultureel centrum in landelijke omgeving aan de rand van een stadspark. We hebben drie ruimtes waarvan twee met horecavoorzieningen geschikt vanaf 20 tot. Nederlands Watermuseum Arnhem. Naast een museumbezoek biedt deze unieke locatie veel mogelijkheden voor vergaderingen, symposia, lezingen en bedrijfsuitjes.
siemens
Zaalverhuur Natuurcentrum Arnhem.
Anderen over het natuurcentrum. / Groepsactiviteiten / Zaalverhuur. Huur een zaal op de boerderij. Natuurcentrum Arnhem heeft twee stadsboerderijen waar je een zaal kunt huren. Midden in de stad maar toch in landelijk omgeving! De zalen van deze boerderijen bevinden zich midden op het erf, tussen de weiden, koeien, kippen, enzovoort.
hondenslaapzak
Start Parkstaete Zalencentrum Velp bij Arnhem.
Bovendien is er een ruimte met een commode waar babys en peuters verschoond kunnen worden. Direct naast Arnhem. Parkstaete is gevestigd aan de rand van het winkelgebied van Velp 20.000 inw. De bebouwing van Velp grenst direct aan de bebouwing van Arnhem.
vergader
Zaalverhuur in Arnhem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Arnhem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Arnhem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
woonboerderij te koop
Stadskelder Zalenverhuur Arnhem.
Neem vrijblijvend contact met ons op en beleef de magie van De Stadskelder. Tel: 06 28 37 28 78 Tel 2: 06 28 98 45 13. De Stadskelder Zalenverhuur. 6811 BV Arnhem. Copyright De Stadskelder Zalenverhuur Arnhem Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden.
Absolute Arnhem Absolute Arnhem.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg een gratis cocktail bij je eerstvolgende bezoek. Door onze nieuwsbrief weet je precies wat er speelt bij Absolute Arnhem. Je leert de mensen van Absolute beter kennen en in elke nieuwsbrief hebben we een mooie korting.
Zaalverhuur Stadsboerderij De Korenmaat.
Onze dieren Beleef de boerderij Op en rond het erf Ontdek de boerderij. Voor activiteiten op de stadsboerderij zie deze site van Natuurcentrum Arnhem. Ruitenberglaan 4 6826 CC Arnhem. Elke dag van 8.00 tot 16.45 uur met uitzondering van het weekend.
Zaalverhuur Stadsboerderij Presikhaaf.
Marius van Beeklaan 5 6836 WD Arnhem. Elke dag van 8.30 tot 16.45 uur. Ruitenberglaan 4 6826 CC Arnhem. Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur Zondag van 9.00 tot 16.00 uur. Deel deze pagina. Stadsboerderij Presikhaaf is onderdeel van Natuurcentrum Arnhem.

Contacteer ons