Meer resultaten voor zaalverhuur utrecht eigen drank

 
zaalverhuur utrecht eigen drank
Zaalverhuur Maarssen Voor iedere gelegenheid.
Het aanbod is veelzijdig en zo is er dus voor iedereen wel een geschikte locatie te vinden. Gebruik de filters aan de linkerkant om de zoekresultaten te verfijnen naar uw wensen. Zaalverhuur in Maarssen, laat u verrassen door de bijzondere locaties!
mediation opleiding
GEZOCHT: Goedkope zaal zonder catering regio utrecht! Marokko Community.
Nu ben ik dus opzoek naar een goedkope zaal in de regio utrecht, we willen geen catering nemen. Ik hou een low budget bruiloft dus geen zalen die die meer dan mijn hele bruiloft kosten haha. Alvast bedankt voor het helpen.
zaalverhuur utrecht
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Eigen catering mogelijk. Catering in overleg. Draadloos internet / Wifi. Zwembad / Spa. Bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar per boot. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht.
apk keuring den haag
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citro├źn hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief, ruimte voor een dansvloer, in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen.
natuurgeneeskundig arts
Bruiloften, Feesten en verjaadagen Zaalverhuur7.
Waarschijnlijk ben je op zoek naar een locatie waar je je eigen catering mag verzorgen. Dat kan maar op weinig locaties in Utrecht. Kijk anders nog even of je hier nog een geschikte feestlocatie kan vinden of vraag ons via het contactformulier om advies. Wij wensen je alvast veel succes met de voorbereidingen. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Ontzettend leuk dat je dit groots wilt vieren met familie en vrienden. Helaas kunnen wij je waarschijnlijk niet helpen. Wij faciliteren namelijk geen feesten meer op onze locatie. Ons kerkgebouw is er niet voldoende geschikt voor. Jammer want de locatie is wel bijzonder en tegelijkertijd ook betaalbaar. Waarschijnlijk precies wat je zoekt. Wellicht kan je hier nog even verder zoeken naar een locatie of stuur ons hier even een berichtje om te vragen naar advies. Wij helpen je graag! Wij, van Leergeld Nederland huren al een aantal jaren ruimtes van Zaalverhuur7 voorheen Elivents zaalverhuur.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
Huur onze unieke locatie.
Verjaardag of feestje, maar het huis is te klein, of geen zin in de rommel? Wij verhuren onze monumentale schuur. Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden.
Zaalverhuur Utrecht voor 20 tot 2000 personen.
Geen eigen catering of drank. Parkeren in de nabije omgeving. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 3511 KH Utrecht. www.restaurantdewitteballons.nl / 030 2311056. Zaalverhuur in Utrecht: The Colour Kitchen Utrecht. In de prachtige stad Utrecht staat een oud schoolgebouw uit de jaren 30 die nu omgetoverd is tot een succesvolle en sfeervolle locatie.

Contacteer ons