Resultaten voor zaal amsterdam noord

 
zaal amsterdam noord
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
Miele wasmachine
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
ikea vloerkleden
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
Amsterdam heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
kerk gouda
Zaalverhuur Noordwal Startpagina Facebook.
Plaatsen Amsterdam Event Planning Zaalverhuur Noordwal. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Vergaderingen, Zaalverhuur, feestjes. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 1 mei 2017. Gister een suprisepar ty met high tea voor mijn zusje gehouden bij zaalverhuu r noordwall. In 1 woord SUPER! Alles klopteete, nbedienin, gdecorati, emuziek, echt top top top! Zeker aan te raden voor speciale gelegenhed en of gewoon voor een gezellig avondje Meer weergeven. 5 december 2016. We hebben het vrijgezell enfeest van mijn zusje hier gevierd en het was geweldig. Decoratie, eten en service was top! Dankjewel lieve dames voor alles. Ben je op zoek naar een leuke locatie dan is Noor dwal zeker een aanrader! 2 december 2016. Vandaag het vrijgezell enfeestje van mijn nichtje gevierd met een high tea bij Noordwal Zaalverhuu r. De tafel was erg mooi gedekt en de service was top! Ook genoten van lekkere hapjes en harira! Ik ben dik tevreden en raad het zeker aan voor kleinschal ige feestjes! Fatima El Yaacoubi. 3 juli 2017. Wat een stijlvolle zaal.
opleiding natuurgeneeskundig therapeut
Verhuur Tolhuistuin.
Sitdown aan tafels: 160 zitplaatsen. De zaal wordt kaal verhuurd. Alle faciliteiten zijn in te huren. De Expositiezaal is toegankelijk vanuit het restaurant. Lengte: 21 meter. Breedte: 14 meter. Totale oppervlakte: 271m2. Meer informatie over de Expositiezaal via verhuur@tolhuistuin.nl of telefonisch via 020 760 4840. Tuin / Tuinhuis. De Tolhuistuin ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord.
zaal amsterdam noord
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
Zaal Amsterdam Noord Marokko Community.
Pagina's' 1 2. Ik heb van veel mensen gehoord dat er sinds kort een zaal in amsterdam noord is geopend en dat ie tot september al is volgeboekt! Wie weet er meer van? PS: veel zalen in amsterdam worden gerund door turken, ik heb gehoord dat deze van marokkanen is en dat er een aparte kamer is voor vrouwen om omtekleden, een kamer voor de bruid en allemaal extra kamers en ook voor mannen een ander kamer!
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.

Contacteer ons