Op zoek naar feestzaal in amsterdam noord?

 
feestzaal in amsterdam noord
Verhuur Tolhuistuin.
Tuin / Tuinhuis. De Tolhuistuin ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord. De oude bomen, kronkelpaadjes, grasveldjes en het Tuinhuis vormen samen een fantastische plek met ondenkbaar veel mogelijkheden. In de Tuin staat van mei tot en met september een vast, half overdekt podium.
catering amsterdam noord
Verhuur DE RUIMTE.
Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen. Ons zaaltje biedt plaats aan tot 25 personen in een vergaderopstelling en tot 37 personen voor een diner of een feestje.
wasdroger
UNDERCURRENT EVENEMENTENLOCATIE.
Daarnaast is het mogelijk om de locatie geheel naar eigen smaak in te richten. We zijn niet gebonden aan vaste partners. Wel werken we samen met diverse partijen en kunnen wij voor u bemiddelen bij het huren van meubilair, extra beeldtechniek, catering etc. Dit maakt Undercurrent dé ideale plek voor vergaderingen, congressen, beurzen, diners, BBQs, feesten, bruiloften, opnames en product presentaties. Locatie en contact. Undercurrent heeft de beschikking over ruim voldoende parkeerplaatsen 600, aantallen en kosten op aanvraag. Ook is er een mogelijkheid om een georganiseerde door-to-door bus of boot service aan te vragen. Door de aanlegsteiger aan het terras is er de mogelijkheid om meerdere boten of zelfs een pont te laten aanmeren aan Undercurrent. Vanaf het Centraal Station is de locatie bereikbaar met de NSDM pont en/of IJ pont vanaf daar is het over de Theo Fransmanbrug 5 minuten lopen naar de locatie. 1032 KJ Amsterdam.
beste e sigaret
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
vergader
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord.
woonboerderij
Zaalverhuur Stichting Tolhuistuin.
Verhuur voor feesten, bijeenkomsten, bruiloften, optredens De drie zalen in het gebouw Concertzaal, IJzaal en Tuinzaal, de expositieruimte, De Tuin en het Tuinhuis zijn te huur voor evenementen, bijeenkomsten etc. Verhuur vergaderingen, bijeenkomsten Eveneens te huur voor kleinere evenementen en vergaderingen zijn: het Leeshuis en het Brughuis.
zaalverhuur amsterdam noord
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren. Gratis parkeren is bij ons mogelijk rondom de dansschool. Wij beschikken over een mooie feestzaal met plaats voor maximaal 90 personen en is modern ingericht met discoverlichting, geluidsinstallatie met jaren 70 auto ingebouwd, bar, garderobe, toiletten gescheiden voor man en vrouw, en genoeg zit gelegenheid met sjieke sfeer door de kroonluchters.
catering amsterdam noord
Bcdedriehoek.nl.
Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt. Daarnaast is er binnen het gebouw tijd en ruimte beschikbaar voor andere zaken.
Buurthuis Het Anker Buurthuis in Amsterdam Noord.
Op de dinsdagavond is er nog plek in de klaverjas-club. Het is er erg gezellig. We beginnen om 1930: tot we klaar zijn. U kunt zich nog steeds aanmelden om deel te nemen en de gezellige sfeer proeven. U kunt zich aanmelden bij Peter de Vries op het telnr: 0653794843 of natuurlijk bij t Anker zelf. Knutselen op de donderdag. Heeft u ook wel eens van die momenten dat u zich enorm verveelt? Kom dan op de donderdagmiddag naar het Anker. Wij zijn een klein clubje die zich graag bezig houdt met haken/breien, kaarten maken e.d. Het zou leuk zijn om ideeën met elkaar te delen. Kom gezellig langs en schuif aan bij onze handwerk-club. 08 maart Rommelmarkt. 24 feb Bingo avond. Copyright 2017 All Rights Reserved Buurthuis Het Anker Kamperfoelieweg 226-1032 HW Amsterdam Noord Tel0206361701: KvKnr34269001.:

Contacteer ons