Op zoek naar feestzaal amsterdam noord?

 
feestzaal amsterdam noord
Unieke feestlocatie DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding. Desmet Studio's' vlakbij Artis is gelegen aan de Plantage Middenlaan 4a in Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en op slechts 5 minuten met het OV vanaf Amsterdam Centraal.
bosch vaatwasser
Partycentrum de Kroon.
zondag tot 0100: 1350., De prijzen zijn inclusief tafels en stoelen zonder decoratie. Voor meer informatie neem telefonisch contact met ons op: 06 24 99 80 16. Direct Contact Opnemen. Uw e-mail adres. Partycentrum de Kroon Jan Rebelstraat 5. 1069 BZ Amsterdam.
vloerkleed
Welkom Het Antoniushuis.
Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. 1032 HM Amsterdam.
kaarsjesavond gouda
Evenementenlocaties Amsterdam Noord-Holland Locaties.nl.
Amsterdam Noord Holland. Pers: 20 2500 vergelijk nu. Amsterdam Noord Holland. Pers: 20 2500. Clubs en discotheken, Studios en Concertlocaties, Evenem. Bijzondere en ruime industriële locatie in Amsterdam West. Amsterdam Noord Holland. Pers: 1 2500 vergelijk nu. Amsterdam Noord Holland.
natuurgeneeskundig therapeut
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
feestzaal amsterdam noord
Feestzaal Beurs van Berlage.
De meest inspirerende feestzaal van Amsterdam. De Beurs van Berlage heeft de meest inspirerende feestzalen om uw feest te geven. In het centrum van Amsterdam biedt de Beurs drie grote feestzalen waarin elk evenementen een ware belevenis wordt. Ook op culinair niveau zal u feest aan de hoogste eisen voldoen.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Alle mensen om je heen in de feestzaal in hartje Amsterdam waar je zo om geeft. Zaalverhuur Amsterdam moet een daverend succes worden. Wil je voordat het feest losbarst nog een spannend programma opstellen? Amsterdam is uitermate geschikt voor een spannend programma voordat je losgaat in de feestzaal Amsterdam.
Amstelzaal.
Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water en op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.
Zaalverhuur Yogaschool in Amsterdam Noord.
sfeervol monumentaal pand met rustige lichte zalen. zaal van 85 m2 tot 30 personen liggend op mat. zaal van 50 m2 tot 14 personen liggend op yogamatje. JA, IK WIL HUREN! Adobe Acrobat document 54.4 KB. 1021 EZ Amsterdam Noord. Yogaschool Noord NDSM.

Contacteer ons