Resultaten voor zaaltje huren dordrecht

 
zaaltje huren dordrecht
Feestlocaties Dordrecht 15 tot 250 p.p.
Er is voor ieder wat wils en het is uiteraard allemaal goed te combineren met de feestlocatie Dordrecht. We helpen je met onderstaand feestlocatie Dordrecht aanbod graag op weg bij het vinden van die ene onvergetelijke locatie in Dordrecht of omgeving.
dela uitvaart
Feestcafé Bij Berry Zaal huren bij ons in Dordrecht.
3313 LL Dordrecht. Tel: 06 51676678. Bekijk de agenda voor tijden buiten het skiseizoen. Zaal huren bij ons in Dordrecht. Zaalverhuur op de unieke feest locatie van Bij Berry kan ingezet worden voor een Bruiloft, Receptie, Feest, Reünie, Personeelsfeest, Vergadering, Verjaardag enzovoorts.
Autovakantie Frankrijk
Andreaskerk Dordrecht Zaalverhuur.
De Andreaskerk is gevestigd in Wielwijk. Wij zijn een Hervormde confessionele gemeente, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland PKN. Al sinds 1963 staat iedere zondag deze boodschap centraal: Gods liefde in Jezus Christus voor iedereen! Jacob van Heemskerckstraat 19. 3317 VL Dordrecht.
bedrijfsfilm laten maken
VVV Zuid-Holland Zuid.
Advertentie 1 DORDRECHT. Duurzaamheidscentrum Weizigt stimuleert het duurzaam denken en handelen in Dordrecht en de regio. Door educatie, communicatie en recreatie realiseert. Advertentie 2 DORDRECHT. Het ca 15, hectare grote terrein van het voormalige drinkwaterleidingbedrijf van Dordrecht is in 2006 getransformeerd tot een grote moestuin.
Raamfolie
Zaalverhuurder in Dordrecht en Zwijndrecht zaalverhuur-info.nl.
In ons sfeervolle en gezellige bedrijf gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht staat altijd een. MultiBusiness MusicPLAZA Dordrecht. Mooie ruimte te huur 80m2 in Dordrecht.Gelegen vlak langs de A16 en N3. Erg geschikt om zakelijk te huren of voor feesten en partijen.
Zaalverhuur Dordrecht De Telefoongids.
Zaalverhuur in Dordrecht. Zaalverhuur in Dordrecht. Albertine Agnesstraat 2, 3314LC, Dordrecht. Sluit over een uur. Welkom op de website van Pauluskerk Zalencentrum in Dordrecht. Al meer dan 50 jaar verhuren wij sfeervolle en functionele ruimtes aan bedrijven en instellingen. Ons Lees meer.
Zaalverhuur Dordrecht voor 20 tot 2000 personen.
We presenteren diverse mogelijkheden voor een leuke feestzaal in Dordrecht. Bekijk ook eens onze trouwlocatie Dordrecht pagina. Wil je een feestzaal huren Dordrecht in het centrum van de stad? Of ben je op zoek naar een feestlocatie Dordrecht in de omgeving?
Zaalverhuur Cinema The Movies Dordrecht.
Graag bespreken we hoe film uw event zou kunnen versterken. Telefoon 078 7200777. We bespreken graag de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.: Cinema The Movies Dordrecht. 3311 XR Dordrecht. CINEMA THE MOVIES DORDRECHT NIEUWSTRAAT 60-62, 3311 XR DORDRECHT.
Feestje geven? Dat kan op deze plekken in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Genieten van Dordrecht. Dat kan op deze plekken in Dordrecht. Genieten van Dordrecht Getipt. Dat kan op deze plekken in Dordrecht. Door Karlijn Goorts 26 februari 2017. Deel WhatsApp Email Tweet. /a Pagina 1 / 10. Heb je iets te vieren? Je verjaardag, nieuwe baan, afgestudeerd. of heb je zomaar zin om een feestje te geven? Dan zijn er een heleboel leuke plekken in Dordrecht die je kunt huren.

Contacteer ons