Resultaten voor zaal huren woerden

 
zaal huren woerden
Zaalverhuur in Woerden nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Woerden. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Woerden? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
financieren
Zaalverhuur Woerden De Telefoongids.
Toon 7 resultaten. Zaalverhuur in Woerden. Zaalverhuur in Woerden. Kerkplein 7, 3441BG, Woerden. Concordia is gevestigd in een prachtig historisch 1850 gebouw in het centrum van Woerden. De sfeervol ingerichte zalen bieden een perfecte setting voor uw dine Lees meer.
Autovakantie Frankrijk
Dezibel.
Doordat deze aan elkaar verbonden zijn kun je deze eventueel ook gelijktijdig huren. Elke zaal beschikt over een eigen bar, en er zijn meerdere toiletten aanwezig waaronder óók 1 rolstoel-vriendelijk. Ons Dezibel is een multi-functioneel gebouw in Harmelen, gemeente Woerden.
bedrijfsfilm
De Willemshoeve Feesten Partijen. Group.
Benieuwd naar onze arrangementen? Vul dan het formulier hieronder in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Bezoek ons in Woerden of vul het contactformulier in zodat we u verder kunnen helpen. Feesten partijen bij de Willemshoeve. 3445 AS Woerden.
Raamfolie
Plein7.
In het naastgelegen pand Concordia zijn ook nog een grote zaal tot 250 personen en subzaal te huur. Bekijk de video voor een impressie van onze verschillende ruimtes.: Meer informatie leest u hier over.: Heeft u interesse in het huren van een van onze zalen, neem dan contact met ons op via reserveren@plein7woerden.nl of bel 0348 508912. Kerkplein 7 3441 BG Woerden.
Zaalverhuurder in Stichtse Vecht en Woerden zaalverhuur-info.nl.
Alle zaalverhuurders In de regio.: Kaart weergeven Zaalverhuurder in Stichtse Vecht en Woerden. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Zaal huren in Kasteel Woerden Kasteel Woerden.
Zaal huren in Kasteel Woerden. Bijzondere locatie voor bijeenkomsten tot 850 personen. Locatie huren tot 850 personen. Van representatieve vergaderlocatie voor klein gezelschap tot feestelijke bijeenkomst tot 850 personen. Kasteel Woerden was door de jaren heen al de inspirerende locatie van talloze bijeenkomsten.
Bijzondere feestzalen Woerden DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij n of meerdere feestzalen in Woerden een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Woerden.
Zaalverhuur tarieven Woerden.
Terras aan het water. Kano huren meije en nieuwkoopse plassen. Fiets, wandel en vaarroutes. Vacatures, erkend leerbedrijf, stage. Vrienden van De Blauwe Meije. Zoeken naar: Zoeken. Buitenplaats De Blauwe Meije in Gem. De zaal Het Atelier 100m 10 tot maximaal 50 personen. WiFi en HD-Beamer. In iedere door u gewenste opstelling. Per dagdeel 09.00 tot 12.30 uur 150., 13.00 tot 17.00 uur 250., 17.30 tot 22.00 uur 350., Huur, per uur 75., Huur van de gehele Buitenplaats. De Blauwe Meije, tarieven. Catering tarieven: Koffie / thee / water p.p.p dagdeel 5., Koffie / thee / water p.p.p dag 10., Lunch p.p vanaf 1250., Diner p.p in overleg. Wilt u een arrangement op maat, op onze locatie of op een andere locatie ergens in het Groene Hart? Klik hier, wij offreren u graag en snel! Buitenplaats De Blauwe Meije. 3474 MD Zegveld. Woerden grens Gem.

Contacteer ons