Zoeken naar zaal huren zonder consumptie

 
zaal huren zonder consumptie
Zaalgebruik Cafe Titus.
De zaalhuur bedraagt 250 euro 50 euro schoonmaakkosten bij feesten en partijen max 4 uren. Wil je de zaal per uur huren voor bijv. bijeenkomsten, vergaderingen etc. zonder consumptiegebruik, dan betaal je 75 euro per uur. Gehele verzorging door ons.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
1, tot 250, voor likeuren, jenevers, vieux, binnen en buitenlands gedistilleerd. Uw gasten drinken dus dranken als Malibu, Passoa, Bacardi en whiskey zonder dat u achteraf schrikt van de rekening. Een groot verschil met andere locaties. Vraag bij ons naar een vrijblijvende prijsopgave! Goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Steeds meer Rotterdammers komen voor hun feestje terecht bij Zaal Beatrix.
wasmachine
Buurtruimten Buurtruimte040.
U kunt in het buurthuis als buurtcomité of vereniging ook terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes.
disc
Zaalverhuur: vind een zaal te huur voor de beste prijs.
Klanten over meetings. Hoe werkt meetings. Wil je een zaal huren voor een vergadering, congres of andere bijeenkomst? Op meetings.nl kun je makkelijk een zaal te huur vinden in jouw plaats of regio. Meetings.nl is hét online platform voor zaalverhuur.
sigaret
Zaalverhuur Gelderland DNLS.NL.
Gelderland staat natuurlijk bekend om de mooie natuur en de Veluwe. Je vindt daarom dan ook vele locaties die gelegen zijn in de natuur. Een prachtige omgeving dus voor zaalverhuur in Gelderland. Bekijk snel alle locaties in Gelderland die passen bij uw wensen voor zaalverhuur.
vergader app
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.
Zaalverhuurder in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk zaalverhuur-info.nl.
Zalencentrum de Hoornbloem beschikt over een aantal zalen en een sportzaal Zaalverhuur mogelijk met of zonder catering NS station Delft ca 10 minuten per fiets Vlakbij de. In de omgeving binnen 10 km. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Riviervismarkt 5, s-Gravenhage. Restaurant De Sniep B.V. Aan de rand van het centrum van Zoetermeer. Lokatie met eigen parkeerplaats, verschillende zalen en een a la carte restaurant. Verschillende mogelijkheden zoals. MOOOF Den Haag. Zaalverhuur Zoetermeer Zoetermeer. Café zaal We hebben een geweldige leuke zaal te huur voor verschillende feesten en samen komsten.
Zaalverhuur Rotterdam DNLS.
Wellicht ook interessant voor u? Over deze pagina. U bent op zoek naar zaalverhuur Rotterdam? Op deze pagina vindt u vele bijzondere locaties in Rotterdam. Voor elke gelegenheid hebben wij een mooie locatie in Rotterdam. Trouwlocaties, vergaderlocaties, feestlocaties en congreslocaties.
Huur onze unieke locatie.
Verjaardag of feestje, maar het huis is te klein, of geen zin in de rommel? Wij verhuren onze monumentale schuur. Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden.

Contacteer ons