Meer resultaten voor zaaltje huren poortugaal

 
zaaltje huren poortugaal
Home Bij Opa.
Adres Route Parkeren. Bijzonder geschikt voor o.a. pré-wedding, wedding en after-wedding parties. gender reveal parties. kraamborrel en/of baby shower. Bij interesse: bel naar 010-50.175.81 of 06.512.99.212. natuurlijk kunt u ook direct reserveren zowel wij als u ontvangen dan een mail.
apk keuring den haag
Zaalverhuur Poortugaal De Telefoongids.
Standplaats Waddinxveen, bedient ook Poortugaal. Het SPB is hét opleidingsbedrijf voor jonge bouwvakkers in de ruime regios Gouda en de Rijnstreek. Zon 120 aannemers, erkende leerbedrijven, betrekken hun leerling t Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 0182-612418 Toon nummer. 21 resultaten binnen een straal van Poortugaal.
dierenvoeding
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Poortugaal!
Zakelijk, Feestelijk Max. Brinkhoeve Party Cultureel Centrum De. 3171 GG Poortugaal. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
natuurgeneeskundig therapeut
Zaalverhuur Poortugaal Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Wilt u een zaal huren in Poortugaal of omgeving voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, feestlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres. Plaats: Selecteer een plaats.
sportfysio haarlem
Zaalverhuur bij KEES Boven KEES.
KEES heeft zijn zolder omgebouwd tot zaal: Boven KEES. De zaal is te huren voor vergaderingen, roundtable sessies of een besloten diner. Boven KEES is de leuke zaal voor zaalverhuur in Poortugaal. KEES verhuurt zijn zaal graag aan de zakelijke markt.
zaalverhuur leiden
Zaalverhuurder in Albrandswaard, Barendrecht en Oud-Beijerland zaalverhuur-info.nl.
Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Riviervismarkt 5, s-Gravenhage. Kleine zaal specifiek voor kleine partijtjes maximaal 50 personen in combinatie met een keuken waar alle voorzieningen aanwezig zijn glazen, borden, bestek. Poest Clementlaan 39, Poortugaal.
Zaalverhuur Poortugaal Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Poortugaal vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Poortugaal gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industrile locatie tot een monumentaal pand.
Bij OPA.
Poest Clementlaan 39, Poortugaal.De zaal is te vinden op de Molenweg 2 in Poortugaal bij de Poest Clementlaan rechts om de hoek. Deze zaal ligt te midden van een woonwijk. Wij wensen de relatie met onze buren goed te houden vandaar dat wij u vragen zich aan onze spelregels / algemene voorwaarden te houden. Die zijn te vinden op www.bij-opa.nl. tot 50 personen. Vragen beantwoord door dit bedrijf. Ken jij een chique locatie met eigen catering Regio Utrecht/Gooi of Rotterdam? Amsterdam: zaaltje voor feest voor max 20 personen waar eigen catering en drank geschonken mag worden?
Partycentrum de Brinkhoeve.
U kunt bellen met Joke de Ruiter of Mycha Luyendijk op 010 501 7929 of 06 1887 8522. Voor onze NAW-gegevens verwijzen wij u naar de contactpagina. Onze agenda met wekelijkse activiteiten. Ballet maandag, dinsdag en woensdag. Bridge; OVA woensdagochtend. Bridge; Bridge-Inn Poortugaal maandagavond.

Contacteer ons