Op zoek naar klein zaaltje huren rotterdam?

 
klein zaaltje huren rotterdam
Kleine zaal huren Rotterdam Unieke locatie t Manneke.
Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam. Onze diverse zalen bieden ruimte van 15 tot wel 250 personen. Ook voor de mooiste dag van uw leven moet u zeker aan ons denken.
apk keuring den haag
Zaalverhuur Rotterdam Speciale plek Restaurant De Tuin.
Zaalverhuur in Rotterdam. Tijd voor een feestje? Bij Restaurant De Tuin kunt u zalen huren die geschikt zijn voor allerlei feestelijke aangelegenheden. Van de verjaardag van uw moeder tot de afscheidsborrel van uw collega: bij De Tuin verhuren wij zalen op maat!
dierenvoeding
Feestlocaties Rotterdam 15 tot 250 p.p.
Of het nu gaat om een vergaderlocatie Rotterdam, zaalverhuur Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook voor themafeest Rotterdam opties helpen we je graag op weg. Het organiseren van een dergelijk groot feest is geen makkie.
natuurgeneeskundig therapeut
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
Voordelig een zaal huren? Dat kan als u een vereniging, stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een cursusactiviteit wilt organiseren. De aard van uw activiteit en/of doelstellingen mag niet strijdig zijn met de sociale, culturele en maatschappelijke doelstellingen die het Nivon nastreeft. Nivon Rotterdam verhuurt geen zalen voor particuliere feestjes of partijen.
haptotherapie bilthoven
Zalen Centrum Djoj Rotterdam.
Ruimte 5 Klein Afmeting 6 x 7 43m2 Geschikt voor 8 16 personen. Ruimte 6 Groot Afmeting 6 x 14 87m2 Geschikt voor 25 100 personen. Ruimte 7 Groot Afmeting 8 x 12 96m2 Geschikt voor 20 70 personen. Ruimte 8 Middelgroot Afmeting 8 x 8 64m2 Geschikt voor 12 30 personen. Ruimte 9 Middelgroot Afmeting 8 x 8 64m2 Geschikt voor 12 30 personen. Ruimte 10 Extra groot Afmeting 120 m2 Geschikt voor 50 150 personen. Sessieruimtes A t/m I We hebben negen sessieruimtes beschikbaar in verschillende afmetingen. Er zijn vele mogelijkheden. Overzicht van activiteiten. Anders Avondje Uit. Beleef je lijf festival! Open Dagen gratis. Agenda van deze maand. Festival Evenement Expo. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen.
klein zaaltje huren
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam. Congreslocaties in Utrecht. Evenementenlocaties Den Haag. Evenementenlocaties Den Bosch. Hoe werkt Locaties.nl en de LocatieMarkt? Sites High Profile Locaties bv. Uw locatie op deze site? Speciale aanbiedingen voor klanten.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
C5 jazz te rotterdam biedt deze mogelijkheid. De feestzaal is geschikt voor maximaal 120 personen. Zo is er ook een bar en een keuken aanwezig. In goed overleg kan deze keuken. Licht en geluid dg sound is gespecialiseerd in het verhuren van geluidsystemen en lichtinstallaties voor onder meer live-bands, evenementen, concerten, karaoke, presentaties, feesten en dansdemonstraties. Van een grote hal tot een klein café, van een festival tot een feestje thuis, binnen, buiten.,
Zaalverhuur Rotterdam voor 20 tot 2000 personen.
Wat te denken van een bezoekje aan de SS Rotterdam het wereldberoemde schip, een borreltje bij Hotel New York wat werkelijk schitterend is van binnen of misschien wil je wel eerst een leuke workshop Rotterdam doen voor je aan het feest gaat beginnen. Rotterdam bruist en is een perfecte stad voor een bijzondere locatie. Rustige zaalruimte huren omgeving Rotterdam: Subudhuis.
Zalen of buurthuizen gezocht te Rotterdam! Marokko Community.
Ik wil een klein geboortefeestje geven maar ken niets in Rotterdam. waar in rotterdam. Ik ken wel een klein zaaltje buurthuis in rotterdam-zuid op de putsebocht. En nog één ook in rotterdam-zuid ook een buurthuis met een pleintje en dat is bij sporthal/ De Dam Nijverheidstraat.

Contacteer ons