Resultaten voor zaaltje huren voor verjaardag

 
zaaltje huren voor verjaardag
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
photobooth huren voor fotostrips en video boodschappen Fotoshots4u is de photobooth videobooth voor uw bruiloft, feesten en evenementen, deze unieke photobooth zuil wordt op locatie geplaatst en wij zorgen ervoor dat u en uw gasten de leukste foto's' en video's' kunnen maken. De photo booth videobooth word bediend door één. 475, per persoon per uur Dit is inclusief: Onbeperkt drinken binnenlands gedistilleerd 3 rondes bittergarnituur Zaalhuur Personeel Eindschoonmaak Wij hebben mogelijkheden voor feesten van 50 tot 350 personen. Een Huwelijksfeest, een Verjaardag, een Jubileum, feesten voor elke gelegenheid van eenvoudig tot volledig.
feestlocatie
Zaalverhuur Een zaal voor uw feest / verjaardag huren.
Onze zalen zijn voor feesten en partijen te huur, maar ook per voor alles wat met sport en dansen te maken heeft. Dit kan eenmalig of op regelmatige basis. Voor feesten en partijen bieden we u graag een vriendelijk totaalpakket.
wasmachine
Een zaal huren in Groningen voor een verjaardag Prachtige locatie Kom eens langs.
Een zaal huren in Groningen voor een verjaardag. Een zaal huren in Groningen voor een verjaardag. Zaal huren in Groningen voor een verjaardag. Mag je weer één kaarsje meer uitblazen op de taart of ben jij voor iemand op zoek naar een locatie om een verjaardag te vieren?
hondenslaapzak
Verjaardag thuis vieren of een zaaltje huren? Blog van Kaartje2go.
Vergeet je gasten natuurlijk niet uit te nodigen met een prachtige uitnodiging voor het geweldige feest. Heb je nog tips om een jubileum of verjaardag op een originele manier te vieren? Laat je ideeën achter in een reactie! Verjaardag thuis vieren of een zaaltje huren?
sigaret
Zaalverhuur Amersfoort Vakantiepark De Heigraaf.
Bij Vakantiepark de Heigraaf kunt u niet alleen een geweldige vakantie beleven, maar kunt u ook een zaal huren voor feesten en partijen. We beschikken over verschillende zalen die u kunt huren om een verjaardag, jubileum of een bruiloft te vieren.
woonboerderij te koop utrecht
Zaal huren Rotterdam t Manneke Unieke locatie.
Geeft u een themafeest? Wij kleden de feestzaal graag voor u aan! Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten op uw verjaardag. Heeft u interesse gekregen in het huren van een zaal in Rotterdam tijdens uw verjaardag?
Feestje? De Blokhut.
Veel mensen grijpen een verjaardag aan om een feest te geven bij De Blokhut, maar u kunt ook terecht voor een vergadering, bruiloft, vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een dagje weg. Welke arrangementen zijn er? De Blokhut biedt diverse feestarrangementen. Al deze feest arrangementen zijn zeer compleet en gevarieert. Zo is vrijwel ieder feestarrangement voorzien van koffie en thee voor ontvangst, warme hapjes, nootjes en drankjes. Wilt u iets anders dan het feest arrangement? Bijvoorbeeld een compleet verzorgde barbecue of een buffet? Ook daarvoor kunt u bij De Blokhut terecht. Wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u het best contact opnemen. Kan ik activiteiten en zalen combineren? De Blokhut denkt graag met u mee om er een leuk uitje van te maken die past bij uw wensen. Op deze website bieden wij veel arrangementen die vaak bestaan uit een activiteit in combinatie met een hapje en een drankje. Heeft u zelf een acitivteit gezien die u graag aansluitend bij uw feest of arrangement doet? Dan kan dat. Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren?
Op zoek naar een zaaltje voor een verjaardag in Utrecht Marokko Community.
het hoeft niet zoooo groot.gewoon voor een verjaardag. Ik ga je aan vage info helpen, hoorde laatst van mijn schoonzus dat je bij de woonboulevard 2 buurthuisjes hebt die voor feestje worden verhuurd en niet prijzig zijn! Naam en contactgegevens van deze zalen heb ik helaas niet, sorry! Misschien iemand anders? je kan ook in overvecht bij de dreef zaaltje huren.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.

Contacteer ons