Meer resultaten voor zaaltje huren ridderkerk

 
zaaltje huren ridderkerk
Hoppe Schiedam feestzaal-ridderkerk.
Maar ook als u op zoek bent om een feestzaal te huren waarbij service en entertainment belangrijk is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt onze feestzaal in de buurt van uw woonplaats Ridderkerk afhuren, inclusief mooie decoraties, om het feest compleet te maken.
zaalverhuur utrecht
Marktplaats.nl De Dam zaalverhuur in Ridderkerk Verhuur Zalen en Feestlocaties.
De Dam zaalverhuur in Ridderkerk. Gezellige zaal te huur in Ridderkerk per dagdeel/ dag/ week. 1659 x gezien sinds 28 aug. Het is nog steeds recessie en het huren van een bedrijfsruimte is ook voor u nog te duur Daarom is deze gezellige zaal te huur per dagdeel/ dag of week.
wasmachine
Zaal huren feesten Van der Valk Hotel Restaurant Ridderkerk Rotterdam A15.
31 180 64 69 00 31 180 64 69 00 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Ridderkerk. 2988 CB Ridderkerk. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.
hondenslaapzak
Zaalverhuurder in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk zaalverhuur-info.nl.
Alle zaalverhuurders In de regio.: Kaart weergeven Zaalverhuurder in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
sigaretten
Privé-zaal De Theetuin Rijsoord.
Kijk snel op onze actie pagina of er voor u ook een interessante actie bij zit. BEKIJK ALLE ACTIES. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of 0180-421008. Bekijk onze prijslijst. De Theetuin Rijsoord. 2988 XN Ridderkerk.
woonboerderij te koop zuid holland
Reyerparc I Trouw of feestlocatieReyerparc Ridderkerk.
Fit for Free Ridderkerk. Tennisles First Services. Iets te vieren? Iets te vieren? Iets te vieren? Reyerparc I Zaalverhuur en catering. Reyerparc heeft een modern en hoogwaardige zaal ter beschikking waar we u in alle luxe kunnen voorzien. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een passend en schitterend aanbod. Het is mogelijk om de zaal of de brasserie af te huren voor een bruiloft, receptie, verjaardagsfeest, dansavond, vergadering of bedrijfsfeest.
Alle zaal huren in Ridderkerk, overzicht van 1 bedrijven over zaal huren in Ridderkerk.
Zaal huren in Ridderkerk. Zaal huren in Ridderkerk. U heeft gezocht naar bijvoorbeeld zalen verhuur in Ridderkerk. Er zijn in totaal 1 stuks zalen. Meer over zaal huren. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Ridderkerk en behoren tot de categorie zalen.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Dit bedrag van de borg wordt direct bij reservering berekend. Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt.

Contacteer ons