Op zoek naar zaal in amsterdam noord?

 
zaal in amsterdam noord
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
zaalverhuur amsterdam noord
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
wasmachine
Welkom Het Antoniushuis.
Denkt u daarbij aan een zaal met podium, bar, serre en meer. Met 10 minuten rijden vanaf de A10 en een bushalte voor de deur liggen wij centraal in Amsterdam-Noord. Voor het Antoniushuis is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. 1032 HM Amsterdam.
hondenslaapzak
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
e smoker
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord.
funda woonboerderij
Zaal Amsterdam Noord Marokko Community.
Pagina's' 1 2. Ik heb van veel mensen gehoord dat er sinds kort een zaal in amsterdam noord is geopend en dat ie tot september al is volgeboekt! Wie weet er meer van? PS: veel zalen in amsterdam worden gerund door turken, ik heb gehoord dat deze van marokkanen is en dat er een aparte kamer is voor vrouwen om omtekleden, een kamer voor de bruid en allemaal extra kamers en ook voor mannen een ander kamer!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij één of meerdere feestzalen in Amsterdam een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Amsterdam.
Verhuur Tolhuistuin.
Sitdown aan tafels: 160 zitplaatsen. De zaal wordt kaal verhuurd. Alle faciliteiten zijn in te huren. De Expositiezaal is toegankelijk vanuit het restaurant. Lengte: 21 meter. Breedte: 14 meter. Totale oppervlakte: 271m2. Meer informatie over de Expositiezaal via verhuur@tolhuistuin.nl of telefonisch via 020 760 4840. Tuin / Tuinhuis. De Tolhuistuin ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord.

Contacteer ons