Meer resultaten voor zaal huren haarlem goedkoop

 
zaal huren haarlem goedkoop
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben, kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in, zoals zaalhuur, bediening, drankjes en eventueel gebak, warme en/of koude hapjes en buffetten. Op de volgende pagina worden er een aantal voorbeelden gegeven. U kunt kiezen om de consumpties per stuk te laten noteren. Als u hiervoor kiest, wordt er apart een zaalhuur berekend, de hoogte van het bedrag hangt af van het aantal personen en hoelang u gebruik wilt maken van de ruimte. De ruimte huren zonder arrangement en alles zelf regelen.
zaalverhuur haarlem
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres. Eenvoudig vergelijkt u meerdere locaties en voegt u deze toe aan uw favorieten.
wasmachine
Café de Tapuit in Haarlem Sinds 1942 het gezelligste café!
Regelmatig hebben we live muziek in Café de Tapuit. Wil je op de hoogte blijven van de data of andere evenementen, volg ons dan op Facebook. Café de Tapuit is open.: maandag t/m zondag van 15.00 02.00 uur. Adres: Wagenweg 68. 2012 NG in Haarlem.
hondenslaapzak
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
e sigaret
Ruimte huren in Haarlem.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod. Copyrights www.goesenroos.nl 2016. Alle rechten voorbehouden. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan nu gratis in en wij houden u op de hoogte van nieuw aanbod!
woonboerderij te koop funda
SamenMetDeBuurt buurtcentrum Haarlem Schalkwijk.
Lekker en goedkoop eten in Haarlem voor ouderen en overige buurtbewoners. Lekker en goedkoop eten in Haarlem voor ouderen en of buurtbewoners in Schalkwijk? Elke donderdag koken wij met vrijwilligers voor alle buurtbewoners. Veel ouderen uit Schalkwijk eten bij ons een hoofdmaaltijd vanaf 350.,
Zaal huren in haarlem Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Haarlem. Zaal huren in Haarlem. Een zaal huren in Haarlem voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Haarlem. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Haarlem.
Zaalverhuur.
Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementsprijs per persoon v.a. 1750, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 275, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen.
Kantoorruimtes en vergarderen in Haarlem Dé Plek.
Eenmalig een ruimte huren? Of een kantoorruimte voor langer periode huren? Bij Dé Plek vind je de ruimte die aan al jou wensen voldoet! Er zijn al ruimtes vanaf 12, per uur! Kantoorunits vanaf 16, per m2. Wat andere over Dé Plek Haarlem zeggen.

Contacteer ons