Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren tilburg

 
goedkoop zaaltje huren tilburg
Zaal huren Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Je mag zelf achter de DJ-set plaatsnemen en het is mogelijk een DJ in te huren. Omdat meerdere mensen onze zaal huren, zijn we bekend met diverse DJs in en rondom Tilburg en kunnen we je hierin adviseren. Zaal huren met wereldwijde lekkernijen.
siemens
Grand Café Reeshof Home.
Alleen de zaal huren en zelf voor drank zorgen. Ook is het sinds kort mogelijk om alleen de feestzaal te huren waarbij u zelf voor de drank mag zorgen. Volg ons op. Heereveldendreef 10, 5043 EX Tilburg. 013 571 9018.
hondenslaapzak
Zaal huren Tilburg zaal de Commandeur De Commanderie.
Voor zakelijke evenementen biedt deze zaal ruimte aan 250 personen, uitgaande van een theateropstelling. Een zaal met eigen faciliteiten. Als Gasterij in Tilburg snappen wij dat het prettig is bij het huren van een zaal om over eigen faciliteiten te beschikken.
e sigaret kopen
Zaal huren Tilburg Bet Kolen.
Zaal huren Tilburg. Zaal huren in Tilburg. Geeft u binnenkort een feest en wilt u een zaal huren in Tilburg? Café en Partycentrum Bet Kolen heeft een prachtige feestzaal die mogelijkheden biedt voor vele diverse gelegenheden, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.
woonboerderij
Zaalverhuur Tilburg voor 20 tot 2000 personen.
En bij feestjes hoort natuurlijk een feestzaal huren Tilburg. Tilburg en de zaalverhuur Tilburg mogelijkheden zijn oneindig. We helpen jullie graag bij het vinden van de meest ideale zaalverhuur Tilburg mogelijkheden en wensen jullie alvast enorm veel plezier toe met een geweldig feest, bruiloft, bedrijfsborrel of een andere mogelijkheid.
speakerdraad
Goedkope zaal in tilburg! Help Help Marokko Community.
wie kan mij helpen aan een Goedkope zaal in tilburg! Ik ken wel een zaaltje in tilburg het is niet echt heel erg groot en het ligt eraan hoeveel mensen je uitnodigd het is maar 1zaaltje en het is vrij goedkoop 100euro maar.de zaal zit in broekhoven!
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Zaal huren in Tilburg. Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest. De grote zaal leent zich uitstekend voor grote feesten van 100 tot 450 man, terwijl de kleine zaal zich juist uitstekend leent voor de kleinere feesten van 50 tot 120 man.
banner.
Pelgrimhoeve Een begrip in Tilburg.
Feestzaal De Pelgrimhoeve, een begrip in Tilburg. Dat de Pelgrimhoeve een goede naam heeft blijkt zeker wel uit het feit dat er jonge paartjes bij ons het huwelijksfeest hebben gehouden, daarna hun koperen, zilveren en zelfs hun 40 jarige bruiloft.

Contacteer ons