Zoeken naar zaaltje huren amsterdam noord

 
zaaltje huren amsterdam noord
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
www.serie-golo.com
Het Zwanenmeer Zaalverhuur.
siemens
Welkom Het Antoniushuis.
Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. 1032 HM Amsterdam.
hondenslaapzak
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
sigaret
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
woonboerderij te koop
Buurthuis Het Anker Buurthuis in Amsterdam Noord.
Wilt u een tafel huren dan kan dit op donderdag, 8 maart tussen 1300-1500. De kosten van een kraam, om uw waar te stallen, zijn 4. Uw kraam kunt u vanaf 1000: in orde maken. Koffie, thee en lekkere broodjes zijn verkrijgbaar bij de bar. De vrijwilligers staan klaar om u van dienst te zijn. Leden gezocht Klaverjassen. Op de dinsdagavond is er nog plek in de klaverjas-club. Het is er erg gezellig. We beginnen om 1930: tot we klaar zijn. U kunt zich nog steeds aanmelden om deel te nemen en de gezellige sfeer proeven. U kunt zich aanmelden bij Peter de Vries op het telnr: 0653794843 of natuurlijk bij t Anker zelf. Knutselen op de donderdag. Heeft u ook wel eens van die momenten dat u zich enorm verveelt? Kom dan op de donderdagmiddag naar het Anker. Wij zijn een klein clubje die zich graag bezig houdt met haken/breien, kaarten maken e.d. Het zou leuk zijn om ideeën met elkaar te delen. Kom gezellig langs en schuif aan bij onze handwerk-club. 08 maart Rommelmarkt. 24 feb Bingo avond. Copyright 2017 All Rights Reserved Buurthuis Het Anker Kamperfoelieweg 226-1032 HW Amsterdam Noord Tel0206361701: KvKnr34269001.:
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord.
Verhuur DE RUIMTE.
In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen. Ons zaaltje biedt plaats aan tot 25 personen in een vergaderopstelling en tot 37 personen voor een diner of een feestje.
Verhuur Tolhuistuin.
Alle faciliteiten zijn in te huren. De Expositiezaal is toegankelijk vanuit het restaurant. Lengte: 21 meter. Breedte: 14 meter. Totale oppervlakte: 271m2. Meer informatie over de Expositiezaal via verhuur@tolhuistuin.nl of telefonisch via 020 760 4840. Tuin / Tuinhuis. De Tolhuistuin ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord.

Contacteer ons