Meer resultaten voor zaal huren den bosch

 
zaal huren den bosch
Ruimte huren bij Theater Artemis THEATER ARTEMIS.
Artemis Nieuws Gezelschap i. Ruimte huren bij Theater Artemis. Theater Artemis is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand in de historische binnenstad van Den Bosch. Het gebouw aan de Predikheerenpoort ademt in alles de sfeer van een theatergezelschap. Artemis houdt hier kantoor en maakt hier de voorstellingen en speelt in eigen huis ook met regelmaat voor publiek. Het gebouw kent verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor een theatervoorstelling of concert, voor debatavonden of presentaties, of tal van andere activiteiten. Artemis beschikt over prettige ruimtes die uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten voor grote of kleinere groepen. Artemis is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Om de hoek ligt een parkeergarage. De theaterzaal heeft een vaste tribune met bankjes die plaats biedt aan 80 100 personen. Het speelvlak is ongeveer 9 meter breed bij 7 meter diep en de zaal heeft een hoogte van ca.
Zaalverhuur
Zaal huren Bibliotheek s-Hertogenbosch.
Ruimte huren om uw eigen activiteit te organiseren in De Bovenkamer? Bibliotheek Den Bosch heeft drie zalen te huur voor culturele en educatieve activiteiten. De voordelen van De Bovenkamer. Multifunctionele ruimte geschikt voor maximaal 55 personen. Gesitueerd in de bibliotheek; de plek waar al velen zich lieten inspireren.
wasmachine kopen
Zaalverhuur Den Bosch Feestlocatie op de mooiste plek in Den Bosch.
Alphen aan den Rijn. Zaalverhuur Den Bosch. Huur een gezellige feestlocatie in de buurt van Den Bosch. Zaalverhuur Den Bosch. Geeft u een feest? Dan heeft u een feestruimte nodig. Hebt u er weleens aan gedacht om een zaal te huren?
hondenslaapzak
Zalen Van der Valk Hotel Restaurant Den Bosch Vught.
In het hotel heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen; uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen. Alle zalen zijn voorzien van comfortabele tafels en stoelen, daglicht en airconditioning. Of het nu om een vergadering, congres, feestavond, diner of bruiloft gaat, wij organiseren het graag met en voor u. Vraag offerte aan. Voordelen Hotel Vught. Centrale ligging aan de A2/N65. Centrum Den Bosch op 2 minuten afstand.
sigaretten
Zaalverhuur in Den Bosch nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Den Bosch. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Den Bosch? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
woonboerderij te huur
Zaal huren Den Bosch De Nieuwe Hoef.
Zaal huren Den Bosch. Zaal huren Den Bosch. Bij De Nieuwe Hoef kunt u een zaal huren voor u en uw gezelschap uit Den Bosch. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een feest of een vergadering. De Nieuwe Hoef is gevestigd in een monumentale tiendhoeve.
Feestlocatie Den Bosch Party Centrum.
Feestlocatie Den Bosch. Bruiloft zaal huren Brabant. Feestzalen Den Bosch. Solex huren Brabant. De Hooghei is dé feestlocatie bij uitstek in de omgeving van Den Bosch. Ons partycentrum, inclusief restaurant, staat midden in een bosrijk gebied en onze feestzaal is modern en kan aangekleed worden naar wens.
Zaalverhuurder in s-Hertogenbosch zaalverhuur-info.nl.
Bibliotheek s-Hertogenbosch s-Hertogenbosch. Bibliotheek Den Bosch heeft drie zalen te huur voor vergaderingen of culturele en educatieve activiteiten, op centrale en historische locatie: Multifunctionele ruimtes. Driehoek Café Zaal-Snackbar Den Vinkel. De Stolp Wijkcentrum s-Hertogenbosch. Theater aan de Parade s-Hertogenbosch. Dorsvlegel Partycentrum Vinkel. De Gouden Leeuw Café-Zaal Geffen. In de omgeving binnen 5 km. De Vughtse Heide Vught. Gunstig gelegen op deze unieke eeuwenoude locatie biedt restaurant en partycentrum De Vughtse Heide ontelbare mogelijkheden voor een drankje, etentje, jubileum, receptie., In de omgeving binnen 10 km. Theetuin Het Aardrijk Berlicum nb. Vergaderen of vergaderruimte huren? Voor teambijeenkomsten, coachings gesprekken of groepsactiviteiten. Diverse vergaderopstellingen zijn mogelijk en ook het faciliteren. Durpsherd Den Berlicum. Wij zijn een sociaal cultureel centrum met een professioneel theaterprogramma en verhuur van vergaderzalen. Verder is onze accomodatie uitstekend geschikt voor. De Gouden Leeuw Herberg Berlicum. Mooi in het dorp gelegen oude herberg, vanaf 1790. De Gouden Leeuw zijn 3 bedrijven in één. Café, restaurant en zalen. De feestzaal is in 2008 helemaal opnieuw. Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen Vlijmen. D'Apollo' Partycentrum Vlijmen. In de omgeving binnen 15 km. De Toren Café Zaal Restaurant Heeswijk-dinther.
Vergaderzalen in Elshout bij zaalverhuur Het Oude Tramstation Het Oude Tramstation.
Ook voor uw zakelijke receptie kunt u uiteraard terecht bij Het Oude Tramstation. Zoekt u een vergaderzaal voor uw bedrijf in Brabant, nabij Den Bosch en Tilburg en vlakbij de Loonse en Drunense Duinen? Wilt u een zaal voor een vergadering huren nabij Vlijmen, Heusden, Waalwijk, Drunen en Nieuwkuijk?

Contacteer ons