Resultaten voor locatie zonder catering

 
locatie zonder catering
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Eigen catering mogelijk. Catering in overleg. Draadloos internet / Wifi. Zwembad / Spa. Bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar per boot. Elke gelegenheid een locatie.
www.serie-golo.com
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief, ruimte voor een dansvloer, in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen. Trouwen op locatie is mogelijk.er. Flevor flevopark, prachtige trouwlocatie in amsterdam.
koffiemachine
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Een leuke locatie zoeken? Zonder verplichte catering? De grootste locatiezoeker, levensgenieter en initiatiefnemer van locatiezondercatering.nl komt uit de itsyourday-familie. Zij is dol op de Indische keuken. Na jarenlange zoektochten en discussies met locaties of de catering door haar favoriete Indische cateraar verzorgd kon worden, kwam ze met dit idee.
hondenslaapzak
Meest gestelde vragen Top Trouwlocaties.
Voor een overzicht van gemiddelde kosten, klik hier. Is het ook mogelijk om eigen catering te verzorgen op een locatie op mijn bruiloft? Uiteraard zijn er ook locaties die hiermee akkoord gaan. Op onze website kun je bij" zoeken" de mogelijkheid eigen" catering" aanvinken.
e
Huur onze unieke locatie.
Onze koffie en thee is verplicht, verder mag u zelf alles meenemen! Klik hier om de prijslijst m.b.t. locatiehuur te downloaden. Ga terug naar arrangementen overzicht. 3886 MN Garderen. Super mooie locatie met een natuurlijke omgeving. Volledig verzorgde catering, dus geen zorgen!
woonboerderij

Contacteer ons