Meer resultaten voor zaal huren amsterdam noord

 
zaal huren amsterdam noord
Verhuur Tolhuistuin.
De zaal is wel te verduisteren en verder naar wens in te vullen met tafels, stoelen etc. Lengte: 14 meter. Breedte: 14 meter. Totale oppervlakte: 196m2. Prijzen zijn exclusief overig personeel, overige techniek en BTW. Meer informatie over de Tuinzaal via verhuur@tolhuistuin.nl of telefonisch via 020 760 4840. Tuin / Tuinhuis. De Tolhuistuin ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord.
appartement huren amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer.
koffiemachine
Verhuur DE RUIMTE.
Ons café is op doordeweeks dagen te huur tot 17 uur en op maandag de hele dag. Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen.
e sigaret schadelijk
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
vergader
Redlex, uw dansschool en beautysalon in Amsterdam. Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen, openingsdansen en schoonheidsbehandelingen in Amsterdam. Dansschool Redlex is een dansschool in Amsterdam ge
Sportmassage Amsterdam Noord. Redlex in Amsterdam Noord is een dansschool, schoonheidssalon en Media designer. Redlex is er voor al uw danslessen zoals Ballroom, Latin, Zumba, Streetdance, Michael Jackson dance, Kids, Salsa, Wedstrijddansen, Openingsdansen en meer! De Dansschool is gevestigd in Amsterdam Noord.
woonboerderij kopen
Bcdedriehoek.nl.
Zaal Verhuur Toggle Dropdown. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Zalenverhuur bij de Driehoek. Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
wie helpt mij aan een goedkope kleine zaal in amsterdam Marokko Community.
Bekijk volle/desktop versie: wie helpt mij aan een goedkope kleine zaal in amsterdam. Pagina's' 1 2. Dames ben opzoek naar een kleine zaal voor zo'n' 70 mensen in amsterdam oost of noord. Het mag ook een school of buurthuis zijn, want moet niet al te duur zijn.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.

Contacteer ons