Meer resultaten voor zaal huren groningen goedkoop

 
zaal huren groningen goedkoop
Zaalverhuur Groningen Travertijn.nl.
Heb je belangstelling om bij ons een ruimte te huren? Neem dan contact met ons op! Voor catering kan je ook bij ons terecht. Zo maken wij binnen jouw budget heerlijke hapjes of maaltijden klaar. Dit natuurlijk in overleg met jou! Het dansfeest in Groningen voor 40plus!
dj huren groningen
Zaalhuur BuurtBeheer.
Niet-commerciële verhuur vergaderingen trainingen van een zaal met een capaciteit van 50 personen huurprijs 20, een zaal met een capaciteit van 24 personen huurprijs 11, een gymzaal met een capaciteit van 22 personen huurprijs 1250, en een zaal met een capaciteit van 16 personen huurprijs 10. De huurprijzen zijn per uur. De zalen zijn ook te huren voor een dagdeel, een dag of voor meerdere keren.
dj huren groningen
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
We staan altijd voor U klaar! Leuke zaal voor n leuk feestje tot ongeveer 80/90 personenwij zijn n sportkantine aan n sporthal en zeer geschikt voor feestjes in de weekenden zaterdag/zondag en vanaf medio mei tot september ook op de vrijdagavondzaalhuur is gratis en voor de drankjes hanteren we prijzen van 170euro, voor bier/fris. Verhuurder van tipi's' en sprookjesachtige partytenten Onze 4 winds partytent, zo genoemd omdat ie op elke windrichting een ingang heeft, met buitenmaat 18m doorsnee van haring tot haring en binnenmaat 12m tussen de palen, is de ideale tent voor uw bruiloft, familie of bedrijfsfeest. Open als heerlijk luchtige zomertent, maar ook zo gesloten met zijn. party en evenementen centrum de Halte. uw wensen in vervulling laten gaan voor een betaalbare prijs Partycentrum de halte gelegen in het prachtige westerkwartier in de provincie groningen, biedt u een breed scala voor allerlei feesten, vergaderingen en partijen, de ideale plek om uw feest te organiseren.een spetterende bruiloft, die de gasten nooit zullen vergeten!
zaalverhuur groningen
Zaal huren vlak bij Groningen Dorpshuis de Leeuw.
Dorpshuis de Leeuw verhuurt een aantal zalen. Omdat Garmerwolde net buiten de stad Groningen ligt, is het ook heel geschikt voor een feest of receptie van bedrijven of particulieren uit Groningen. Bovendien is de grootte van die zalen flexibel in te richten. Daardoor kan de ruimte speciaal voor jouw activiteiten worden aangepast. Via de hoofdingang komen bezoekers direct in de hal. Van daaruit kun je naar de grote zaal, de voorzaal, de garderobe en de toiletten.
Verhuur Groningen
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Groningen!
Johan van Zwedenlaan 5/2. 9744 DX Groningen. Laan Corpus den Hoorn 100. 9728 JR Groningen. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
dj huren groningen
Zaalverhuur Groningen Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Toon 33 resultaten. Zaalverhuur in Groningen. Zaalverhuur in Groningen. Bijzondere Locaties Groningen. 2 resultaten in Groningen en omgeving. Akerkhof 2, 9711JB, Groningen. Vergaderendineren, slapen en feesten in een monument, het kan bij Bijzondere Locaties Groningen. Wij geven oude gebouwen nieuw leven.
Café Huren / Besloten Feesten t Gat van Groningen.
Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest! De eerste 80 drankjes voor 100 euro! Een besloten feestje kun je bij ons helemaal zelf invullen, jij hebt de controle! Denk hierbij aan.: Het mooie is dat we geen zaalhuur of dergelijke berekenen om ons café af te huren.
Ritmo Groningen Zaalverhuur Groningen.
Ritmo Zaalverhuur Groningen. RITMO ZAALVERHUUR HEEFT DE BESTE VOORWAARDEN WAT BETREFT ZAALVERHUUR. WIJ BEREKENEN NAMELIJK GEEN ZAALHUUR EN GEVEN BOVENDIEN KORTINGEN OP DE DRANKPRIJZEN! DE ZALEN VAN RITMO ZAALVERHUUR ZIJN GESCHIKT VOOR 25 TOT 1000 EN HEBBEN EEN MODERNE EN GEZELLIGE UITSTRALING, UITERAARD ZIJN ER MOGELHEDEN VOOR EEN BEVEILIGDE GARDERBOE, DJ'S' EN ANDERE OPTIES.
Feestlocaties Groningen zoeken? De Pudding helpt je verder! Group. Line. calendar. chat. clock. comments. envelope. Group 5. facebook. gasterra. Group 4. google. Group 4. Page 1. kpn. linkedin. Page 1
Onze feestlocaties in Groningen hebben namelijke ook mogelijkheden om je gasten buiten te vermaken. Geniet bijvoorbeeld van een zwoele zomeravond met fijne muziek, sfeervolle vuurkorven en smakelijk eten op de afgesloten binnenplaats van onze Puddingfabriek. Wil je een buitenplaats of zaal huren in Groningen?

Contacteer ons