Meer resultaten voor klein zaaltje huren

 
klein zaaltje huren
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bij Café de Fiets is zaalhuur helemaal gratis! Je kan zelfs kiezen welk zaaltje je wil huren boven voor maximaal 100 personen en de kelder voor maximaal 70 personen en of je wel of geen barpersoneel bij de feestje wil.
zaaltje
Zaalverhuur Breda Zaal huren Zaalhuur.
Evenementen en congressen. Sociale culturele activiteiten. Zaal reserveren De Boodschap. Zaal reserveren De Schakel. Overzicht van alle zalen/ruimtes. Download Technische lijst. theatertechniek De Boodschap. Download Technische lijst. theatertechniek De Schakel. Sociale en culturele. Blijf sociaal en volg ons. Over Culturele Centra.
wasmachine
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren. Ben je op zoek naar een goedkope zaal? Veel locaties op deze website bieden zalen aan op basis van zelfverzorging, zodat je heel goedkoop een zaal kunt huren.
hondenslaapzak
Zaalverhuur Veldwijk Winsum.
U kunt één of meerdere zalen reserveren op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen vanaf 13.30 uur. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak en het bekijken van de mogelijkheden. Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken.
sigaretten
Zaalverhuur Bowling Harderwijk.
Feestvieren wordt een beleving op deze mooie locatie. Of u nu op zoek bent naar een zaal voor uw vergadering, een plaats om uw receptie te organiseren of dé plek voor uw huwelijksfeest, bij Bowling Harderwijk bent u op het juiste adres.
vergader app
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
De kosten voor verhuur zijn per zaal verschillend en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Het huren van de kleine zaal en foyer kost 25 euro per uur en het huren van de grote zaal kent een starttarief van 50 euro voor de eerste 2 uur.
Klein zaaltje huren Breda Linberg.
Voor het huren van een klein feest zaaltje voor al uw feesten en partijen in de omgeving van Breda gaat u naar Linberg Park. Klein maar gezellig zaaltje om te huren nabij Breda. De feestzaal in het Plaza café van Linberg Park is perfect geschikt voor al uw feesten en partijen.
Feestzaal huren? Crazysounds.
Dan wordt er een buffet voor u geregeld, of misschien ziet u meer in een complete BBQ voor al uw gasten? Tevens bestaat er de mogelijkheid om de aangrenzende sporthal voor een klein bedrag af te huren om daar eventueel wat sporttoestellen neer te zetten voor de kids.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. Bar achterzaal van jazzcafe t geveltje, bloemgracht 170, in het centrum van amsterdam midden in de jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond. Er is een bar met aansluitend een feestzaal totaal max 110 genodigden geschikt voor.

Contacteer ons