Op zoek naar goedkoop zaaltje huren?

 
goedkoop zaaltje huren
Zaal huren Beloofde Land.
Tijd voor een feestje? Camping Beloofde Land is de plaats voor het vieren van jou bruiloft, verjaardag of jubileumfeest. Zoek je een plek voor een vergadering of conferentie? Ook daarvoor ben je op het juiste adres! Kleine zaal indoorspeeltuin. 3781 NG Voorthuizen.
wasmachine
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
beschikbaarheid en prijzen Goedkoop zaal huren. Personele bezetting met één of meer medewerksters van het Nivon is verplicht. Het volgende verhuurschema is in principe van toepassing dagdelen.: Ma t/m Za. Barruimte of keuken. Tussen 1700: 19.00 uur is het Nivon officieel gesloten.
hondenslaapzak
Zaal huren Dollars.
Dollars heeft een zaaltje dat gehuurd kan worden door personen vanaf 18 jaar. Dit kan voor slechts 850, per uur en een eenmalig bedrag van 15, voor de schoonmaakkosten. Wij vragen niet van je dat je een minimale omzet o.i.d.
e sigaret kopen
Zaalverhuur Utrecht Woolloomooloo.
Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat we erg goedkoop zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts 140. Wilt u decoratie of aankleding voor uw feestje? In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen. U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdjs die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien. Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn.
vergader
t Huukske.
Meer dan zaaltjes huren alleen. Vroeger verhuurde de welzijnsinstelling Stichting Rijnstad zaaltjes als iemand daar om vroeg. Zaalhuur en baropbrengst ging in de kas van de instelling. Nu weten bewoners en clubs in de buurt dat Stichting t Huukske Arnhem West mooie en goede ruimte beschikbaar heeft.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bij Café de Fiets is zaalhuur helemaal gratis! Je kan zelfs kiezen welk zaaltje je wil huren boven voor maximaal 100 personen en de kelder voor maximaal 70 personen en of je wel of geen barpersoneel bij de feestje wil.
Beauforthuis: Dit vergeet u nooit!
De kerkzaal is reeds gezellig bij 50 personen, maar 200 bij een dansfeest kan ook. Moet iedereen kunnen zitten, dan ligt het maximum op ca. Overleg met ons of uw gezelschap in de zaal past wij hebben er goed zicht op.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Ruimtes verhuren/ activiteit aanbieden Wil je graag je activiteit bij eef aanbieden? Je kan de ruimte reserveren door contact op te nemen met ons op via info@bijeefopijburg.nl of bel eef op 06-52595240 of ga naar de website voor meer informatie foto's: www.bijeefopijburg.nl onze ruimtes zijn vast of incidenteel te huren. Dansschool in Eindhoven. Te huur of ter overname aangeboden Mooie en sfeervolle dansszaal met bar en zitruimte te huur of ter overname aangeboden. De dansszaal is ruim 100 m2 en de zitruimte met bar is ruim 50 m2. Geschikt voor danslessen, yoga, pilates, zaalverhuur feesten en partijtjes etc.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Haarlem. Zaalverhuur in Haarlem. Brinkmann Grand Café. Brinkmannpassage 41, 2011NZ, Haarlem. Beoordeel dit bedrijf. 023-5323111 Toon nummer. Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Standplaats Overveen, bedient ook Haarlem. Unieke plek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, diverse wandelroutes door de duinen en naar het strand, mogelijkheid tot het huren van fietsen.

Contacteer ons