Meer resultaten voor feestzalen amsterdam

 
feestzalen amsterdam
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. expo van de maand.: De Gemetselde Stad. schilderijen van John Brady. DO RE UNIE. timboektoe los lamalos. muziek uit alle windstreken. Oudste workshoporkest ter wereld!
wasmachine
Zaalverhuur DHZ Zaalverhuur AmsterdamDHZ Zaalverhuur Amsterdam Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat.
Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf. Wij verhuren de zaal voor allerlei soorten gelegenheden: studentenfeesten, afstudeer en bedrijfsborrels, galas, verjaardags en bruiloftsfeesten, bij ons is alles mogelijk!
google uk
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Bar achterzaal van jazzcafe t Geveltje, Bloemgracht 170, in het centrum van Amsterdam midden in de Jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond. Er is een bar met aansluitend een feestzaal totaal max 110 genodigden geschikt voor discofeesten.,
hondenslaapzak
DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren. Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven. Desmet Studio's' Amsterdam.
e sigaret schadelijk
Ruimte voor feesten, congressen, bruiloften, diners en vergaderingen De Rode Hoed.
Van een directievergadering tot een romantisch huwelijksfeest. Zeven verschillende zalen, een ruime foyer, een prachtig café en uitstekend bereikbaar te voet, per fiets, auto of boot. Met plaats voor 450 personen en in combinatie met onze professionele cateringafdeling en ervaren technici is de Rode Hoed dé fullservice evenementenlocatie in Amsterdam.
woonboerderij kopen
Home.
Brasa Studios Events, Kuiperbergweg 31B, 1101 AE Amsterdam. Bent u op zoek naar een zaal voor uw danslessen, dansworkshops, theater ruimtes, repetitie ruimtes, training ruimtes, oefenruimtes, danstrainingen en/of dansvoorstellingen. Of wilt u een ruimte huren voor bedrijfsevenementen, congressen, kleinkunst activiteiten, audities of feesten?
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3 door 11 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam. We wensen jullie ontzettend veel plezier met jullie zaalverhuur Amsterdam en helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestzalen in Amsterdam.
Feestzaal in Amsterdam Café-Restaurant Dauphine.
Bij Cafe Restaurant Dauphine beschikken we over twee prachtige feestzalen, waarin u terecht kunt voor allerhande feesten en partijen. Van een intiem verjaardagsfeest tot een knallend feest, compleet met DJ of livemuziek. En natuurlijk betekent een zaal huren bij Cafe Restaurant Dauphine genieten van de prachtige kosmopolitische ambiance, in de mooiste feestzaal van Amsterdam!

Contacteer ons