Op zoek naar zaaltje huren rotterdam alexander?

 
zaaltje huren rotterdam alexander
DS Lust Alexanderpolder Over de zaal.
Het maximaal aantal gasten voor een vergadering is 50, afhankelijk van de opstelling. Voor uw feest of receptie hanteren wij een maximum van 90 gasten, tevens. afhankelijk van de zaalopstelling. In de nabije omgeving zijn diverse parkeergelegenheden waar u gratis kunt parkeren. Waar vindt u dit nog in Rotterdam!
zaalverhuur rotterdam
Routebeschrijving Party Dream.
U bent dan aan de achterzijde van het gebouw, waar de ingang van de Floridazaal is. Vanaf Rotterdam Centraal station de metro nemen en bij halte Beurs overstappen op de metro richting Capelle a/d IJssel. Bij metrohalte De Terp uitstappen.
siemens
Continental Art Centre Culturele hart van Ommoord.
Congres / vergadercentum Wijkcentrum / buurthuis Theater / bioscoop. Het Continental Art Centre is gevestigd in Ommoord Rotterdam Oost en heeft meerdere zalen, die zakelijk gehuurd kunnen worden. Het is een gebouw met een ziel waar creatieve ondernemers, gasten, bezoekers en genodigden zich snel thuis zullen voelen. CAC bied je inspirerende ruimtes voor veel toepassingen, zoals o.a. vergaderingen, workshops, trainingen, presentaties, pop-up concepten en je hebt de mogelijkheid om een ruimte te huren voor je eigen studio/atelier of oefenruimte.
hondenslaapzak
Swinging.nl Music Center in Rotterdam Vergaderruimte, Feestzaal huren.
Als één van de weinige partycentra in de omgeving Rotterdam is het Swinging.nl Music Center een locatie waar het mogelijk is om de catering zelf te verzorgen. Het Swinging.nl Music Center is een nieuwe plek in Rotterdam speciaal voor muzikanten, kunstenaars maar ook voor iedereen die graag een leuk feestje wil vieren! Centraal gelegen in Rotterdam Alexander en dus uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.
sigaretten
Continental Art Centre Zalen ontmoetingscentrum verhuur in Rotterdam.
Rotterdam dichtbij nieuws. 11 februari 2016 Mannen Yoga bij Centrum Het Licht. 26 november 2015 Schilderlessen bij het CAC. 1 2 3 4. page 1 of 4. Met onze theaterzaal zijn veel verschillende soorten events mogelijk: trouwerij, optredens, presentatie, beurzen, tentoolstellingen, exposities. Vraag meer info. VERTEL ME MEER. Continental Art Centre is voor mij een vaste waarde in Prins Alexander, de muzikale geschiedenis geeft het gebouw iets extras.
woonboerderij te koop zuid holland
Zaalverhuur in Capelle aan den IJssel nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Pompgebouw de Esch is hiervoor de perfecte locatie, centraal gelegen in Rotterdam Kralingen. Doordat we 5 vergaderzalen beschikbaar hebben kunnen we groepen vanaf 10 tot 750 gasten faciliteren. Vanaf 79 kunt u al een vergaderzaal bij ons huren. Bekijk details van Pompgebouw De Esch.
Zaal huren in Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Zaal huren Rotterdam. Wilt u een evenement organiseren in de omgeving van Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u een geschikte zaal huren in Rotterdam voor een bedrijfsfeest, beurs, trouwerij of een familieaangelegenheid?
Zaal Huren In Rotterdam Bij een Toplocatie Shiki.
Een externe cateraar drijft meestal de kosten omhoog. De catering wordt bij ons direct van u ontzorgd, hierdoor kunt u toch goedkoop een feestzaal huren in Rotterdam met goeie kwaliteit hapjes en service! Shiki is gevestigd in Rotterdam Alexander en pal gelegen naast de Rijksweg A20.
Ons Alexander, netwerk van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Prins Alexander.

Contacteer ons