Zoeken naar zaaltje huren putten

 
zaaltje huren putten
Feesten Partijen.
Het is bij de Mariahoeve niet mogelijk alleen onze zaal af te huren. Indien u definitief voor de Mariahoeve gekozen heeft als locatie zullen wij met een afspraak maken tijdens openingstijden van de theeschenkerij om uw behoeften en wensen door te spreken over de dag/avond invulling. De Mariahoeve staat voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Om te kunnen voldoen aan uw wensen is het van essentieel belang dat wij weten wat u van ons verwacht. Op die manier kunnen wij ons daaraan aanpassen en zorg dragen voor een zorgeloos feest of gezellige partij. We beschikken daarnaast in onze zaal over draadloos internet, televisiescherm en een beamer met projectiescherm. Wij helpen u graag met het opzetten van een programma dat inspeelt bij uw wensen en budget. U bevindt zich hier.: Museumboerderij Mariahoeve te Putten Kiefveldersteeg 11 3882 RG Putten.
zaalverhuur den haag
Zaalverhuurder in Ermelo, Harderwijk en Putten zaalverhuur-info.nl.
De Blokhut te Putten is een feest activiteiten boerderij. Vergaderen in het groen. Themafeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften, familiedagen en. Zaaltje Horst Ermelo. Heeft u een verjaardag, bruiloft, re√ľnie, bedrijfsfeestje, familiedag, jubileum of pensioenfeest te vieren? Zaaltje Horst is er voor al uw feesten en partijen!
wasmachine
Zaal De Putter Zaal huren in Putten Hof van Putten.
Onze sfeervolle zalen zijn voorzien van al de moderne faciliteiten die u nodig heeft om uw bijeenkomst succesvol te maken. Onze vergaderlocatie is centraal gelegen op 10 minuten afstand van de A28, tegen het centrum van het bosrijke Putten aan.
hondenslaapzak
Putter Praatzaal Boslust Putten.
Wij werken met bovenstaande dagdelen, het is wel mogelijk om extra uren bij te huren. Het eerste extra uur komt op 3500, elk volgend uur op 2000, per uur. We gaan altijd uit van het voordeligste tarief. Tarieven Putter Praatzaal. Zaalhuur 20% korting! schoolvakanties en feestdagen. 3881 PB Putten.
beste e sigaret
Zaal De Specht 5 Zaal huren in Putten Hof van Putten.
Onze sfeervolle zalen zijn voorzien van al de moderne faciliteiten die u nodig heeft om uw bijeenkomst succesvol te maken. Onze vergaderlocatie is centraal gelegen op 10 minuten afstand van de A28, tegen het centrum van het bosrijke Putten aan.
woonboerderij te koop friesland
Zaalverhuur Boslust Putten.
Deze gezellige huiselijke ruimte is perfect om als familie samen te komen en daarnaast kan iedereen zich terugtrekken in zijn eigen accommodatie. Voor informatie over het huren van accommodaties in combinatie met de Huiskamer kunt u onderstaand formulier invullen. Zaalhuur 20% korting! schoolvakanties en feestdagen. 3881 PB Putten.
Huren van de zaal.
Vul hieronder uw gegevens en de tijd/datum wanneer u de zaal wilt huren en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stel uw vraag. Als u toch liever belt dan kunt u contact opnemen met de gebouwbeheerder: Berend Dekker, tel.
Zaalverhuur Putten De Telefoongids.
Standplaats Harderwijk, bedient ook Putten. Rederij Randmeer is de rederij uit Elburg waar U al uw waterwensen in vervulling kunt laten gaan. Zo bent U bij ons op het juiste adres voor: Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 0341-415762 Toon nummer.

Contacteer ons