Resultaten voor zaaltje huren ermelo

 
zaaltje huren ermelo
Zaalverhuur Ermelo De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 0341-567385 Toon nummer. Camping De Meidoorn. Standplaats Stroe, bedient ook Ermelo. Tussen Stroe en Voorthuizen aan de rand van de uitgestrekte bossen van de veluwe, ligt een gezellige familiecamping, waar het wandelend of fietsend uitstekend vertoe Lees meer.
zaalverhuur den haag
De Riebeeck, Groepsaccommodatie in Ermelo.,
De" Riebeeck" ligt in Telgt, een boerenbuurt ongeveer vijf kilometer buiten Ermelo. Het maakt deel uit van een boerenerf waar ook nog vee gehouden wordt. De accommodatie ligt vrij en midden in de weilanden. H et gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk, heeft een ruim terras en een compleet uitgeruste open keuken, met daaraan een lange bar en barplaatsen.
wasmachine
Zaalverhuur Boslust Putten.
Deze gezellige huiselijke ruimte is perfect om als familie samen te komen en daarnaast kan iedereen zich terugtrekken in zijn eigen accommodatie. Voor informatie over het huren van accommodaties in combinatie met de Huiskamer kunt u onderstaand formulier invullen. Zaalhuur 20% korting!
hondenslaapzak
Zaalverhuur Ermelo Nijkerk.
exclusief buitenlands gedistilleerd. Via onderstaande button kunt u online reserveren voor ons restaurant in Ermelo. Via onderstaande button kunt u online reserveren voor ons restaurant in Nijkerk. Restaurant / Grand Café Peacock's' Ermelo. 3851 NG Ermelo. Telefoon: 0341 55 30 59.
e sigaret kopen
Zaalverhuurder in Ermelo, Harderwijk en Putten zaalverhuur-info.nl.
Themafeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften, familiedagen en. Zaaltje Horst Ermelo. Heeft u een verjaardag, bruiloft, reünie, bedrijfsfeestje, familiedag, jubileum of pensioenfeest te vieren? Zaaltje Horst is er voor al uw feesten en partijen! De Dialoog Ermelo. Sociaal Cultureel Centrum De Dialoog, Beschikbaarheid van 10 zalen, waaronder een Theaterzaal.
woonboerderij te koop
Zaalverhuur Archieven Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
De Gelderse Vallei beleven en ontdekken kan op vele manieren. Bent u benieuwd? U bent welkom bij de leden van Valleiboerderij. De Gelderse Vallei is een prachtig gebied waarin vele uitstapjes mogelijk zijn of waar de lekkerste streekproducten te vinden zijn.
Zaaltje Horst Home.
Welkom op de site van zaaltje horst. Er zijn al best wat weekenden geboekt voor het nieuwe jaar. Vooral de zondagen is erg in trek voor een familie feestje. Als u een rondleiding wilt, kunt u altijd even mailen of bellen.
Zaalverhuur Dialoog Gemeente Ermelo.
De Dialoog, het culturele hart van Ermelo, biedt professionele mogelijkheden en goede technische ondersteuning. Ook voor de lunch, hapjes/drankjes en warme en koude buffetten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken bij de verzorging en aankleding van uw buffet altijd gebruik van lokale ondernemers met een passie voor hun vak. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zeer succesvol evenement! Wilt u meer weten? Klik dan op de onderstaande zalen voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op via 0341 56 73 85 of dialoog@ermelo.nl. De perfecte zaal voor vele doeleinden. Van symposia en plenaire bijeenkomsten tot spetterende optredens! De theaterzaal is eenvoudig naar al uw wensen aan te passen waardoor er heel veel mogelijk is. Als u De Dialoog bezoekt komt u binnen in de foyer waar u aan de bar kunt genieten van koffie, fris of een alcoholisch drankje. Wilt u de Gemeentefoyer naast de receptieruimte van De Dialoog huren?
Over ons Feestzaal De Horsterhoeve.
Deze garantie bieden we als u op zoek bent naar een locatie voor een onvergetelijke bruiloft, gedenkwaardige reünie of een spraakmakend bedrijfs, feest. In een fraaie landelijke omgeving, aan de rand van de Veluwe, tussen Ermelo en Harderwijk bieden wij het ideale trefpunt.

Contacteer ons