Meer resultaten voor zaaltje huren eindhoven eigen drank

 
zaaltje huren eindhoven eigen drank
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
zaalverhuur eindhoven
Buurtruimten Buurtruimte040.
Activiteitencentrum de Jagershoef. Lohengrinlaan 1 Eindhoven. U kunt in het buurthuis als buurtcomité of vereniging ook terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten.
wasmachine
Kale zaalhuur met eigen drank en catering omgeving Eindhoven? zaalverhuur-info.nl.
Alle zaalverhuurders In de regio.: Kale zaalhuur met eigen drank en catering omgeving Eindhoven? Ik wil graag een feest organiseren en mijn eigen drank en catering organiseren. Het gaat om 150 personen. Weet u een zaal in de omgeving Eindhoven?
hondenslaapzak
Betaalbare zaal omg Eindhoven gezocht! Pagina 2 Marokko Community.
Ja is gewoon zonder catering te huren! Citaat door Mimicha.: ik ken ook de huif in st michielsgestel maar weet niet of dat bij eindhoven of den bosch ligt. Ik heb een paar keer in die zaal gewerkt. Ligt dichter bij Den bosch, maar ook vanuit Eindhoven is het niet ver, ongeveer 30 km. Oke ik heb de zaal geboekt. Hele vriendelijke dame, bel der gewoon op! Citaat door hij-enik.: Oke ik heb de zaal geboekt. Hele vriendelijke dame, bel der gewoon op! Ik heb je die tip gegeven ben ik nu ook uitgenodigd. Citaat door Nouara20.: Ik heb een paar keer in die zaal gewerkt. Ligt dichter bij Den bosch, maar ook vanuit Eindhoven is het niet ver, ongeveer 30 km. wat voor werk doe je dan ik ben er 1x geweest bruiloft van buurmeisje zag er wel goed uit. Citaat door Mimicha.: wat voor werk doe je dan ik ben er 1x geweest bruiloft van buurmeisje zag er wel goed uit. Ik heb een catering en decoratiebedrijf. Jawel is wel een net zaaltje.
e
Zaal huren Eindhoven.
Zaal huren Eindhoven. Feestzaal of zaaltje huren voor uw evenement of vergadering? Wij bieden een moderne en sfeervolle zaal in het hart van Eindhoven voor iedere aangelegenheid. Let op: geen eigen drank mogelijk. De ideale zaal voor uw evenement of activiteit in het centrum van Eindhoven, ook inclusief catering en drank!
woonboerderij te koop brabant
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt.
Zaalverhuur Eindhoven voor 20 tot 2000 personen.
De Looier, ook wel dé huiskamer van Eindhoven genoemd, beschikt over een perfecte ruimte voor een knalfeest. Het café is volledig af te huren inclusief een garderobe, rookruimte, muntverkoop en nog veel meer! Wil jij het kleiner houden? Dat kan ook, er zijn verschillende kleinere zalen te huur bij deze locatie in Eindhoven. Samen met het personeel overleg jij hoe je feest perfect wordt! Heb jij ook zin in dat knalfeest? Kijk dan snel verder hieronder voor meer informatie. Geen eigen catering of drank.
Kale zaalverhuur Halima dans entertainment.
Kale Zaalverhuur Verzorg je eigen drank en hapjes. Informeer naar de mogelijkheden. Niet alles zelf willen regelen? Wij bieden diverse diensten waar je onafhankelijk van elkaar gebruik van kunt maken bijvoorbeeld.: Verzorging van dessert of hapjestafel geheel in stijl/thema van het feest. Een danslerares tijdens een thema of vrijgezellenfeest. Feestelijke aankleding van de zaal. Er zijn diverse mogelijkheden voor het verzorgen van de muziek tijdens een evenement.: Een eigen DJ mag zijn eigen cd spelers en/of mengpaneel meenemen. Het is niet toegestaan om eigen versterkers en speakers te gebruiken. Een eigen DJ mag gebruik maken van onze dansschool apparatuur van professionele kwaliteit. NB: De reservering is pas definitief na aanbetaling van minimaal 100. Je wordt geacht op de hoogte te zijn van onze huisregels. Bij ziekte eventueel geldig tot 1 jaar na datum. Afmelden: Uitsluitend telefonisch en minimaal 24 uur van te voren! Vraag een vrijblijvend indicatieoverzicht van de kosten voor kale zaalhuur. 06 14 590 973. Eindhoven, Noord brabant 5625 EP Nederland.
Stichting de Boemerang.
De zaal heeft een eigen bar met een tap installatie en eigen drank voorziening. De zaal is zeer geschikt voor bruiloften en partijen. In de zaal is een geluidsinstallatie aanwezig en kan je zelf je muziek maken. Voor vergaderingen is het mogelijk om een Beamer met scherm te huren die wij graag voor u plaatsen.

Contacteer ons