Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren delft

 
goedkoop zaaltje huren delft
Zaalverhuur Delft Zaallocaties Zaal huren voor uw evenement zoals verjaardag, bruiloft, thema feest, jubileum, vergaderlocatie of trouwlocatie.
Hieronder vindt u alle zaalverhuur bedrijven in Delft. Wilt u een zaal huren voor uw evenement zoals een verjaardag of bruiloft vind dan hieronder uw geschikte locatie. Ook voor uw trouwlocatie, vergaderlocatie of vergaderruimte bent u bij Zaallocaties op het juiste adres.
zaalverhuur delft
Delflandhoeve De vergaderlocatie, bruiloftlocatie, feestlocatie, kanocamping in de omgeving van Delft, Rotterdam en Den Haag.
Op de Delflandhoeve kan het. Op steenworp afstand van de prachtige stad Delft in het groene Midden-Delfland biedt de Delflandhoeve en haar omgeving een scala aan mogelijkheden. Neem een kijkje op deze site om een indruk te krijgen van deze bijzondere plek.
wasmachine
Hertenhorst Delft.
De Hertenhorst huren of eerst bezichtigen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op of neem een kijkje op één van onze inloopavonden. Er zijn verschillende bezoek mogelijkheden. Bij aanvraag info wordt u hierover geïnformeerd. Omdat de Brasserskade vlak voor de Middelweg is afgesloten, moet u vanaf Delft afslag Delft Noord een kleine omweg maken.
hondenslaapzak
Zaalverhuurder in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk zaalverhuur-info.nl.
Zalencentrum de Hoornbloem beschikt over een aantal zalen en een sportzaal Zaalverhuur mogelijk met of zonder catering NS station Delft ca 10 minuten per fiets Vlakbij de. In de omgeving binnen 10 km. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
e sigaret
Zaaltje huren Delft Moodz Delft.
Feest arrangementen Moodz Eten Drinken. Home Zaaltje huren Delft. Bent u jarig of heeft u iets anders te vieren? Moodz beschikt over een bovenruimte die uitermate geschikt is als zaaltje voor diverse feesten en partijen voor groepen tot 65 personen.
woonboerderij te huur
Zaal huren in delft Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Delft. Zaal huren in Delft. Een zaal huren in Delft voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Delft. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Delft.
Delftsche Studenten Societeit Phoenix Zaalverhuur.
Phoenixstraat 30 Delft. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met het Bestuur. Borrel 150 man. Lunch/diner 100 man. Voor, Midden en Achterzaal. Diner/feest/borrel 600 man. Borrel/receptie 100 man. Lunch/diner 60 man. Feest 600 man. Diner 200 man.
Zaalverhuur Delft voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur Delft arrangementen. Ben je op zoek naar zaalverhuur Delft? Een feestzaal huren Delft om een spetterend feest te geven of een andere activiteit te houden? De feestzalen zijn uitermate geschikt voor kleine groepen en geven een gezellig en knusse sfeer aan jullie feest.

Contacteer ons