Resultaten voor zaaltje horst

 
zaaltje horst
Zaaltje Horst Home.
Welkom op de site van zaaltje horst. Er zijn al best wat weekenden geboekt voor het nieuwe jaar. Vooral de zondagen is erg in trek voor een familie feestje. Als u een rondleiding wilt, kunt u altijd even mailen of bellen.
apk den bosch zonder afspraak
Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
dierenvoeding
Zalen MFA De Horst Heerhugowaard.
In MFA de Horst hebben wij een aantal prachtige zalen die wij verhuren voor verschillende doeleinden. Rode zaal geschikt tot 12 personen Oranje zaal geschikt tot 32 personen. Groene zaal geschikt tot 25 personen Gele zaal geschikt tot 35 personen.
natuurgeneeskundig therapeut
Zaalverhuurder in Ermelo, Harderwijk en Putten zaalverhuur-info.nl.
De Blokhut te Putten is een feest activiteiten boerderij. Vergaderen in het groen. Themafeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften, familiedagen en. Zaaltje Horst Ermelo. Heeft u een verjaardag, bruiloft, reünie, bedrijfsfeestje, familiedag, jubileum of pensioenfeest te vieren? Zaaltje Horst is er voor al uw feesten en partijen!
haptotherapie houten
Marktplaats.nl Zaaltje Horst Ermelo Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Zaaltje Horst Ermelo. In sfeervolle omgeving eigen feest geven! 920 x gezien sinds 25 jun. ERMELO Meer ruimte dan thuis, maar toch heel knus en gezellig. Het maximaal aantal gasten is 50 personen. De inrichting is sfeervol en alles wat nodig is voor een feest is aanwezig.
goedkope zaalverhuur amsterdam
Zaaltje Horst.
Zaaltje Horst is er voor al uw feesten en partijen! Zaaltje Horst kan iedere vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag worden gehuurd. In overleg is tevens doordeweeks mogelijk.Neemt u voor meer informatie gerust contact op met info@zaaltjehorst.nl of kijkt u op onze website www.zaaltjehorst.nl.
Zaaltje Horst terug van weggeweest Ermelo van NU! Het nieuws dat je pakt!
Echter jaren later besloot het echtpaar, bijgestaan door hun zoon Daniël, de zaak weer op te tuigen. Eind vorig jaar werd er begonnen met de verbouwing, het geheel werd gemoderniseerd, uitgebouwd en er ontstond weer een prachtige zaal: Zaaltje Horst.
Zaaltje Horst Ermelo, Gelderland.
No tips yet. Write a short note about what you liked, what to order, or other helpful advice for visitors. zaaltje horst ermelo. zaaltje horst ermelo photos. zaaltje horst ermelo location. zaaltje horst ermelo address. zaaltje horst ermelo. zaaltje horst ermelo.
Zaalverhuur De Lange Horst.
Van koffietafel tot workshop en van bedrijfspresentatie tot bedrijfsborrel: het is allemaal mogelijk bij De Lange Horst. De zaal is uitgerust met alle mogelijke voorzieningen, op het gebied van audio, video en licht, om uw gelegenheid optimaal tot haar recht te laten komen.:

Contacteer ons