Resultaten voor zaaltje afhuren

 
zaaltje afhuren
Café Huren / Besloten Feesten t Gat van Groningen.
T Gat is het borrel / feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes! Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest!
siemens vaatwasser
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Of het nu gaat om een zaal met of zonder catering, alles is mogelijk van bedrijfsfeesten tot marokaanse, turkse bruiloften of recepties alles kan en alles is geheel naar uw wens in te vullen. Meer informatie Plaats mijn zaal hier.
prince2 opleiding
Zaal huren Monkey Town Gouda. header_cave_eyes.
onbeperkt limonade: 1, per kind. onbeperkt bier/ wijn/ fris/ koffie en thee: 17, per persoon prijsindicatie. Afhuren gehele binnenspeeltuin. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Op zoek naar een zaaltje en interesse om uw feest bij ons te vieren?
outplacementbureau
Zaalverhuur Haarlemmermeer De Rustende Jager Zalen.
Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we nodigen u dan ook graag uit om uw wensen vrijblijvend met ons te komen bespreken. Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 31 0 252 629 333 of.
muizengif kopen
Cafe Daen Nijmegen Zaaltje huren Cafe Daen Nijmegen.
Vertel ons je wensen en wij doen er alles aan om het jou en je gasten naar de zin te maken. Café Daen heeft zeer veel mogelijkheden. Ons zaaltje is groot genoeg voor een flink gezelschap en knus genoeg voor een intieme borrel.
feestlocatie
Prijzen zaalhuur per uur Zaalverhuur7.
Wij besloten het beter te benutten door het te verhuren. Na flink geïnvesteerd te hebben in de uitstraling en professionalisering, verhuren wij het nu al jaren zo'n' 7 dagen per week. De inrichting is er eigentijds en de sfeer ongedwongen.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Te huur feestzaal max60personen denhaag zuid alles aanwezig DIRECT BESCHIKBAAR Te huur feestzaal vor max 60 personen.ideaal voor verjaardagen/ feestjes/cd presentaties enzprofessionele installatie aanwezigbeamer met groot schermkaraoke zang installatiediverse disco verlichtingdubbele koelkasten en ijsmachinegratis volop parkeer gelegenheidomgeving den haag zuid kerkentuinengeen buren.
Feestlocatie huren. Feestzaal naast Arnhem Kastanjelaan13 Velp.
In onze feestzaal is professionele licht en geluidsapparatuur aanwezig, een ruime bar en diverse zit en/of stagedeeltes. Het besloten terras achter het pand is sfeervol verlicht en het is gedeeltelijk overdekt waardoor u het gehele jaar gebruik kan maken van deze buitenruimte.

Contacteer ons