Meer resultaten voor goedkoop zaal huren in eindhoven

 
goedkoop zaal huren in eindhoven
Zaal huren Eindhoven.
Wij bieden een unieke locatie in het hart van Eindhoven voor alle gelegenheden! Direct contact Bekijk foto's.' Zaal huren Eindhoven. Feestzaal of zaaltje huren voor uw evenement of vergadering? Wij bieden een moderne en sfeervolle zaal in het hart van Eindhoven voor iedere aangelegenheid.
http://www.autovakantie-frankrijk.be/
Home Buurtruimte040.
Heb je een locatie of ruimte te huur in 040 die bewoners kunnen huren om er iets leuks te organiseren? Wij helpen je met de verhuur. Adres: Don Boscostraat 4. 5611 KW Eindhoven. Telefoon: 040 219 33 00. Verenigde Vrijwilligersbesturen Accomodaties.
apk keuring den haag
Zaalverhuurder in Eindhoven zaalverhuur-info.nl.
De Wasvenboerderij Eindhoven. In de omgeving binnen 10 km. De Leesthoeve Aubergerie best. Bedrijfsontvangsten omgeving, Veghel, Zijtaart, Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Zeeland, Uden. Cafe / zalencentrum Hoog Droog Geldrop. Wij beschikken over 3 prachtige zalen. Meer informatie is te vinden op onze website www.hoogendroog.com. Voor al uw feesten en partijen, maar ook voor vergaderingen., Quatre Bras Restaurant Best. Uw feest of bijeenkomst wordt gegarandeerd een succes in de hipste ruimte van Brabant. Onvergetelijke feesten en evenementen organiseren is onze uitdaging. De Twee Sparren Veldhoven. Gezellige zaal in huiselijke sfeer.
dierenvoeding
Unieke en sfeervolle zaal huren in Eindhoven.
Een huwelijk, communie, bruiloft of verjaardag bijzondere momenten die u met uw vrienden en familie wilt delen. Heeft u binnenkort ook iets te vieren en overweegt u om een zaal te huren in Eindhoven? Het moderne 040 Congress Events bestaat uit 22 multifunctionele zalen en bevindt zich in Hotel Eindhoven.
massage therapeut
Sfeervolle feestzaal Eindhoven? DNLS.NL.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Eindhoven, dan zit u hier goed. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van feestzalen in de Lichtstad Eindhoven. Uiteraard ontbreekt het Philips Stadion niet in ons overzicht van feestzalen in Eindhoven.
zaalverhuur amsterdam
Feestlocaties Eindhoven 15 tot 250 p.p.
Met DAF, Philips, ASML Veldhoven bekijk ook eens ons vergaderlocatie Eindhoven aanbod en evenementen als de Dutch Design Week, GLOW en de Marathon van Eindhoven vinden veel mensen de weg naar Eindhoven jaarlijks. Het is dan ook niet gek dat je een leuk feest wilt organiseren in deze bruisende stad.
Zaalverhuur Eindhoven Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Eindhoven wordt gemiddeld beoordeeld met een 5 door 2 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Zaalverhuur Eindhoven voor 20 tot 2000 personen.
Ook dit kan door Starlicious Food geregeld worden, met de professionele koks die er werkzaam zijn. Mogelijkheden te over dus in Eindhoven, vlakbij het station. Ga daarom bij het huren van een zaal voor Starlicious Food in Eindhoven! Van 4 tot 35 personen.
Gasterij de Harmonie Eindhoven Zaalverhuur voor elke aangelegenheid!
Gelegen nabij het centrum van Eindhoven. Jong en oud kan terecht in de feestzaal aangezien deze voorzien zijn van mooi meubilair, grote kroonluchters maar ook van een modern licht en sfeerinstallatie. Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht in onze feestzaal gezien er een grote en een kleine zaal aanwezig zijn. Een feestzaal huren is niet het enige waar u aan denkt bij een feest.

Contacteer ons