Zoeken naar feestzalen in amsterdam

 
feestzalen in amsterdam
Mirror Centre Home.
Mooie locatie, goede parkeergelegenheid in de wijk en bij Q-park. Persoonlijke service, dank je wel Tamara Huiberts en Deborah, en Karim, je doet je werk geweldig! Top locatie, goed bereikbaar, vriendelijk personeel, heel behulpzaam, gastvrij en mooie ruimtes.' De Grotezaal al heel vaak gehuurd voor events van Jose Antonio Manchado met Mundo Armonia Holanda. Absoluut de fijnste ruimte die ik ken! Ter Gouwstraat 3. 1093 JX Amsterdam.
wasmachines
Feestlocaties Amsterdam 200 Feestlocaties Locaties.nl.
Wat voor Feest u ook organiseert de perfecte Feestlocatie in Amsterdam is snel gevonden. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk de mooiste feestlocaties in Amsterdam te vinden. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete feestlocaties op te slaan in mijn favorieten welke direct gesynchroniseerd worden met de Locaties app.
tapijt
Feestzaal Beurs van Berlage.
In het centrum van Amsterdam biedt de Beurs drie grote feestzalen waarin elk evenementen een ware belevenis wordt. Ook op culinair niveau zal u feest aan de hoogste eisen voldoen. In samenwerking met onze vaste partner Maison van den Boer kunt u alle feesthapjes samenstellen.
disc vragenlijst
Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
In het restaurant werken alleen vrijwilligers, kom eens langs en praat met de andere vrijwilligers als je interesse hebt. Kinderen hebben alle ruimte om lekker rond te rennen en met elkaar te spelen. Zaterdag 26 september 2015. vierde het Einde van de Wereld Burendag samen met de onderstaande organisaties uit de buurt. Hafida heeft foto's' gemaakt. Deelnemers: Mix'it' Stichting Botenloods de Levant, Vereniging Flevoparkbad, De Buurtsoos, Stadsdorp KNSM, Ouderen Advies Raad, Amsterdam Oost Verenigd, Stichting Congada, Stadsdorp Java-eiland, Javaarde, Oost-Online, Wijkcentrum Sporenburg, Civic, Blije Buren, BUUV, FabCity Urban Campus, IJopener, Muurplantenwerkgroep en het Einde van de Wereld.
paramedisch natuurgeneeskundig therapeut
Zaalverhuur De School Amsterdam.
De School is een unieke locatie in Amsterdam-West gevestigd in een voormalige technische school. Verschillende lokalen, tuinen en aula worden aangeboden voor locatieverhuur en het organiseren van uw eigen evenement. We regelen alles voor uw evenement, of het nu gaat om: een diner of borrel, modeshow of presentatie, een netwerkbijeenkomst of een cultureel evenement. Informeer direct naar de diverse mogelijkheden voor verhuur of het organiseren van evenementen. Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur DHZ Zaalverhuur AmsterdamDHZ Zaalverhuur Amsterdam Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat.
Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf. Wij verhuren de zaal voor allerlei soorten gelegenheden: studentenfeesten, afstudeer en bedrijfsborrels, galas, verjaardags en bruiloftsfeesten, bij ons is alles mogelijk!
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Hortus Botanicus Amsterdam. Plantage Middenlaan 2/A, 1018DD, Amsterdam. De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de tuin en de kassen groeien ruim 4.000 soorten. De Hortus ligt in de Plantagebuu Lees meer. Beoordeel dit bedrijf.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Amstelzaal.
Zaalhuur in Amsterdam Oud-Zuid. Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water en op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.

Contacteer ons